Witam czy ma ktos z was link do filmiku jak goscie wlamuja sie do domku bugiem.
No wiecie chodzi o to ze chyba tibia 7.6 stawalo 20 gosci w <> gosc dawal loga i go teleportowalo w drzwi
Z gory dziekuje
Wersja do druku
Witam czy ma ktos z was link do filmiku jak goscie wlamuja sie do domku bugiem.
No wiecie chodzi o to ze chyba tibia 7.6 stawalo 20 gosci w <> gosc dawal loga i go teleportowalo w drzwi
Z gory dziekuje
Dawno to już nie działa (jeśli nawet działało).
Teraz jesteś teleportowany do świątyni, jeśli nie ma dla ciebie "normalnego" miejsca.
Tak poza tym to nie wiem po co Ci filmik jak sam sobie wytłumaczyłeś, jak to działa :o
Na otsach se popróbuj.
Tutaj masz jak działał kiedyściejszy usuwaczek.
Pozdrawiam!
#dół
;o
ale co tu oglądać ?! 20 gości na ekranie robiących z siebie idiotów? eh...
#góra xD ciekawi mnie poprostu
bo chce ogladnac jak to wygladalo nigdy tego nie widzialem
Może mówimy o dwóch różnych bugach, ale ten, który ja znałem polegał na tym, że dało się wejść na pole z drzwiami do dowolnego otwartego domku. Żadnych tp, żadnych logów, żadnych 20 pól - po prostu wchodziłeś na to jedno pole i kosiłeś wszystkie itemy, które leżały o jedno pole dalej.
@down
Nie mam, trudno Ci będzie go znaleźć. Bug istniał przez parę godzin raptem.
@2down
OTSy = fail.
#up
Masz filmik do tego ?
Ja wiem, że kiedyś taki bug był (ots), że jak miałeś domek i ktoś go kupił po Tobie to Ty i tak mogłeś do niego wchodzić ;d
W rl Tibii nigdy nie słyszałem, żeby ktoś "włamał" się do kogoś do domku, a gram od Tibii 7.5.
Jedyne co to istnieje program Usuwaczek, który usuwa ściany z domków, ale tylko na takich OTS'ach, co można wyrzucać itemy do wody lub śmietnika.
Pff wiem ze to jest bo widzialem i szukam filmiku -.-
słyszałem o tym od kumpli, ale wątpię żeby filmiki jakies istniały , całe youtube przeszukałem i niestety nic