Mapka NIE jest dokończona.
100% SimOne
i39.tinypic.com/2pov4ac.jpg
i42.tinypic.com/2ilo654.jpg
i40.tinypic.com/ddokt0.jpg
i40.tinypic.com/2v9vjgx.jpg
Proszę kogoś z większą ilością postów o wstawienie w tagi.
Z góry dziękuję. (ewentualnie z dołu)
Wersja do druku
Mapka NIE jest dokończona.
100% SimOne
i39.tinypic.com/2pov4ac.jpg
i42.tinypic.com/2ilo654.jpg
i40.tinypic.com/ddokt0.jpg
i40.tinypic.com/2v9vjgx.jpg
Proszę kogoś z większą ilością postów o wstawienie w tagi.
Z góry dziękuję. (ewentualnie z dołu)
Coś nie chce mi się wierzyć że to jest twoja mapka...
Nie wiem może się mylę, ale oceniając zdjęcia za bardzo nie ma co na nich oceniać. Cztery zdjęcia i to wszystko, chyba specjalnie robiłeś tylko tą bramę o te domki. Możesz pokazać minimapkę?
No comment...
Ok ;p
Jedno proste słówko anglojęzyczne
sweet
9/10
Jeśli masz taki talent to GZ, życzę owocnych plonów.
Z góry uprzedzam, że dużo się czepiam przy ocenianiu mapki, i nie patrze tylko na błędy ogólne ale też logiczne (np. w tym przypadku strzały wbite w ceglany mur)
Ok.
Po 1.
Jeśli mapę stanowi tylko to co pokazałeś na tych 4 screenów, to powinieneś edytować swój post i napisać zamiast 'mapa nie dokończona' to 'mapa dopiero zaczęta'.
Po 2.
Na 1 screenie rzucają się w oczy 2 rzeczy:
- 1. brak brzegów przy trawie na tej górce na dole (uroki pracy w SME bez auto bordera)
- 2. strzały wbite w ceglany mur. W to drewno obok to rozumiem ale w cegłe zwykła strzała? :/ Nie wiem nigdy nie widziałem na oczy strzały ani łuku w rl, ale coś mi tutaj nie pasuje
Jaskinia:
Czy ja wiem.. Chyba na tym screenie jest najmniej błędów. Tutaj nie mam się do czego przyczepić.
Jednak te wszystkie błędy które wypisałem to tylko takie moje widzimisie, największym błędem jest ilość screenów.
Ocena 6/10 i to niezbyt pewna, bo nie było czego oceniać.
Pozdro
Co tu pokazałeś ? górę parę domków i jakąś bramę. Wydaje mi się, że to stanowczo za mało jak na nowy temat ("Twoje ostatnie maperskie dzieło" jest od tego rodzaju pokazów). Co tu mogę skomentować? Zostaje tylko brama. No to powiem ci, że osobiście mi się nie podoba, ale to moje osobiste zdanie. Dlaczego?
1. Okna i belki na nich jak dla mnie to wygląda źle.
2. Stalagmity i kamienie na górze.
3. 3 jednakowe balisty obok siebie.
4. Części statku użyte w bramie w połączeniu z belkami okutymi nie dają dobrego efektu.
5. Belki i belki. Za dużo ich tu.
6. Ogółem rzecz biorąc przekombinowane i to stanowczo za bardzo. (kicz)
7. A i jeszcze jaskinia... Jest bardzo uboga.
8. Trawa na dachu. Tylko nie to.
I na koniec... Nie pisz, że robisz 1oo% w sme bo na pierwszy rzut oka widać, że to rme... Chyba, że w sme robisz tak samo jak w rme to wtedy bardzo ci współczuję.
Radze ci, żebyś dodawał detali z umiarem i rozmysłem co jak ma być.
Dodam jeszcze, że to tylko moje zdanie.
Tyle.
Powiem tak, jedynie co z tego jest naprawdę sweet to właśnie ta brama.
Zmieniłem zdanie, brama jest bleee... ona jest symetryczna do tego stopnia że ta symetryczność jest względem siebie nie symetryczna.
#up
Właśnie logika to w tej mapce leży, tak jak w większości shoowoff ;p
Ale za pracę tego pana nie zmienię swojej oceny.
dosyc fajna 5/10
Jezeli juz sie tak czepiać tej logiki to jak mogły powstać stalagmity na bramie? xD
Jak dla mnie za dużo szczegółów.
Pstrokato 6/10