-
[BOT] pytanie?
Proszę administrację forum o nie dawanie mi punktów karnych jeżeli wybrałem zły dział lub w inny sposób złamałem regulamin.
Czy możecie mi udzielić informacje jak poznać, że ktoś używa program który ułatwia grę (bot)
tzn. jak chodzi np. o powtarzaną czynność (skillowanie, jedzenie czy tam czarowanie) to dosyć łatwo zauważyć...
Chodzi mi głownie o boty, które wspomagają podczas warów
Z góry dziękuje za pomoc.
-
Jeżeli jestes Adminem owego serwera i jestes na niewidce to możesz to sprawdzić poprzez :
• Rzucenie nagłego parala ( jeśli użyje odrazu utani gran hur itd to ewidentny anty paraliż ;P
• Nagle go zaatakowac z SD >.<
Nic innego mi nie przychodzi do głowy:<
• Jeśli masz akcje i widzisz ze nagle dostajesz combo za 1k <3
Postarać sie złożyć tego od którego dostałeś jako 1 SD'rune i zobaczyć czy wtedy wejdzie takie perfekt combo :p
-
Zaklęcia co regularną ilość czasu
Anty - Paralize
Leczenie poniżej danej ilości hp :)
Nic więcej mi na myśl nei przychodzi...
-
no i jesli jestes np 200 ed i masz t ringa bohy i wrzuciles gran hura i przesciga cie 130 ed to ciezko sie nie domyslic ze ma dasha (speedhack) xD
hmmm co tam jeszcze #2up
nie koniecznie combo sd jest spowodowane botem, no wiesz ja jakos daje rade jesli na vt odliczamy 3,2,1,...
chyba ze jest to combo w 1 sec wtedy sa jakies przypuszczenia ale to moglbyc czysty fart lub ogar team- chyba ze tak jest za kazdym razem.
-
Bot podczas warow:
- jebnij kilka razy sd, jezeli odrazu bd sie leczyl ->>>>>> autoheal
- jebnij paralyze, jezeli odrazu jebnie gran hura ->>>>> anty paraliz
- zwroc uwage jesli typkowie wala po za ekran->> elfbot(?)
- sprawdz np jak jakis typ sie pojawi na mapie a przeciwnik odrazu go zacznie napierdalac ->>auto atack.
- i tak samo jak ktos @Up z tym speed hack.
raz na pewnym ots bylo takie cos ze jak mialo sie odpalonego elfbota to byl autodebug :)