Jak możemy przeczytać na tibia.com będziemy mogli wyjść za mąż w pełni officjalnie.
Co o tym myślicie ?
Móje zdanie:
Pojebało ;d
@Gray
Nie expie 24/h ;o
Poprostu to takie zbyt sztuczne/głupie/idiotyczne wręcz...
Wersja do druku
Jak możemy przeczytać na tibia.com będziemy mogli wyjść za mąż w pełni officjalnie.
Co o tym myślicie ?
Móje zdanie:
Pojebało ;d
@Gray
Nie expie 24/h ;o
Poprostu to takie zbyt sztuczne/głupie/idiotyczne wręcz...
IMO zawsze cos nowego, chociaz i tak nie mam zamiaru bawic sie w takie rzeczy...
Wolalbym zeby jednak ten update na ktory sie czeka pol roku wniosl cos wiecej, bo jak narazie to malo ciekawych rzeczy =/
Jak się expi 24/7 to nic dziwnego, że wszystkie zmiany nie mające wpływu na exp wydają się niepotrzebne ;dCytuj:
Móje zdanie:
Pojebało ;d
Imo pomysł dobry, jednak chyba nie wypali, bo ludzie będą brali ślub z noobcharami, tylko po to żeby mieć outfit ;\
Super, na pewno wiele osób na to czekało, był kiedyś o tym temat, w którym opowiedziałem się za tym pomysłem. Na razie nie mam z kim wziąć ślubu, ale ten outfit jest po prostu śliczny, fajnie że będzie można latać cały czas w sukni <33 Szkoda że na wyspie nowożeńców(Honeymoon Island) można będzie popłynąć tylko przez pierwsze 24h po ślubie, bo zapowiada się naprawdę ślicznie. Ciekawe czy można będzie ślub les, jak nie to lipa :D
@down
To będzie trzeba do nich napisać zanim to wprowadzą :P A jeśli chodzi o outfity to troszkę za tanie jak dla mnie bo każdy będzie w tym latał, przynajmniej na początku...
O ile miłość nie będzie tylko dla PACC - podoba mi się to :P
Popieram KAŻDE urozmaicenie które ma chociaż cień klimatu RPG.
Może jescze będzie można robić dzieci he ?
Dla mnie to jest głupie... Zamiast zrobić coś konkretnego to narazie same pierdoły... Lepiej by było gdyby próbowali troche bardziej zróżnicować druida i sorecera.
Fakt troche glupie ale musieli cos wprowadzic w koncu cos co bedzie przypominac inne gry RPG
Placzecie, ze Tibia traci klimat RPG a jak juz wprowadzaja cos co ten klimat ma poprawic to narzekacie, ze bez sensu. : O
IMO dobry pomysl, cos nowego wreszcie. I ladnie te outfity wygladaja.
No ta, jak wprowadzą nową profesję, exp x5 to będzie urozmaicenie 'warte' zachodu? No tia... tibia i farmienie na ratach ;|.
@top
IMO nie wypali... chyba że tylko przez pierwsze 24h można nosić ten out - jak nie, to dupa, bo wszyscy będą latali w tych outach i spamowali 'pacz jakieko mam zajepiste ołtfita!!!!!!'.
@Up
Sorc ma lepszego wave'a i ma beamy, te beamy to przewaga.
Jednak CipSoft sam zatarł różnicę między magicznymi profesjami w zjebanym updacie, który miał niby polegać na balansacji profesji...
@Topic
Żal i tyle.. Nie tego się spodziewałem po kolejnym teaserze...
Ehh .... lipny ten male outf. jakos mi podlatuje pod demon huntera
i jescze w dodatku jest brzydki :p
ale ten female naprawde ladny ^.^
no ale ze jestem male ;p nie bede go nosil ;p
troche kicha myslalem ze bedzie jakis outfit dla tych co maja wysoki m lvl /skill/lvl albo cos ;/
no ale zawsze to jakies urozmaicenie
Haha, śmieje się z tych ludzi którzy piszą posty w stylu "czemu cipy nie wprowadziły potforkuw kture maja 1 hp i dają 19838495239 expa, nie ruszają się i nie atakują."
#topic
Fajna sprawa, zastanawia mnie czy facc też będzie miał ten outfit? Oraz na samym końcu ciekawa informacja - facc musi zapłacić 10k za rozwód, a pacc tylko 5k. No cóż...