-
Ciekawe życie Paladyna z Candii
-
Nie za ładne eq jak na ten lvl?, fotki sie ladnie zapowiadaja..
Mam pytanie:
Gdzie jest ten tomb z ghoulami z kilku pierwszych ssow ?
-
@Up to jest na facc. Pod cyclopolami w Mount Sternum (poprawcie mnie jeśli źle napisałem).
Niżej tam jeszcze są m.in. crypt shamblery, ghosty, mumie i jeszcze niżej dragi, ale jeśli nie jesteś postacią magiczną to nie radzę Ci schodzić z powodu ghostów, których nie zabijesz bronia ani włócznią tylko czarem bądz hmm.
@Topic fotki jak narazię bardzo fajne, tylko dziwi mnie skąd na takim lvl takie eq :) wt czy coś innego :D
Czekam na więcej.
Pozdrawiam.
@Down a no tak.. na jednej czy na 2 fotkach jest.. sorka za błąd
-
@up
Poprawiam cie:D to jest ghostland:)
@topic
Temat zapowiada się ciekawie poskiluj możne do 70 (jak masz ochotę)
Już się nie mogę doczekać next SS i ofc pacc-a
Pozdrawiam Podrobek
-
Jak na ten lvl szalejesz z eq xd No ale kto powiedział ze takiego mieć nie możesz heh,jak narazie to nie ma co zbytnio oceniać bo wszystko Tobie idzie jak po masle xdAle później będzie jak pod górkę dlatego będzie ciekawiej. Peace
-
Ładnie ładnie myślę że się zaczniesz rozkręcać ;) Pzdr
-
No narazie fajnie sie prezentuje :)
Mysle ze kiedys razem pojdziemy na cos po expic
Kiedy masz zamiar kupic pacca ??:P
Czekam na wiecej :P
PS Jak cos to pisz na prive w tibi (Uniteraks)
jak bys mial jakis problem :P
pozdrawiam
-
Go , go ziomus na pacca sobie troszke poczekasz ... ja juz 5 dzien czekam no ale coz trzeba uzbroic sie w cierpliwosc mam nadzieje ze dasz wiecej sskow z wszelakiego rodzaju sytuacji =) zycze powodzenia i czekam na wiecej.
Colen.
-
Najs kina mój ty geju ty ;* xdd
Co do pacca to moim skromnym zdaniem nie kupuj go, wbij lepsze skile tak 75~ bo naprawde prawdziwa gra knightem zaczyna się po 75 skilu ( wiem po sobie ) a teraz na 60 skilu to wg. mnie marnotrastwo. A tak z tydzien - 2 i skile będą ;]]
ps jeśli masz konto na fellow to wyślij mi nick na privv ;p
Pzdr.
-
-
Cytuj:
Dark Karol Lord napisał
Najs kina mój ty geju ty ;* xdd
Co do pacca to moim skromnym zdaniem nie kupuj go,
Może aktywować później, co nie?
Topic: Fajnie eq i postać, powodzenia.
-
Kolejny temat o Uniterze ale fajnie się zapowiada :D
GL w prowadzeniu :) jak narazie dużo ss oby tak dalej :)
Pozdrawiam~~
-
Swietne fotki inny kozacki ten twoj knight a jaki wspanialy nowy avek czy to czasami nie jest twoja mama?
-
Up
ja nie wiem co wy do niego macie -.- spojrz sie na siebie pajacu
Topic
Fajne Eq ale skile slabe :p poswiec troche czasu na skilowanie potem pacc i bd git :P wklejaj wiecej zdjec
-
Cytuj:
Myco napisał
Może aktywować później, co nie?
Topic: Fajnie eq i postać, powodzenia.
Jeśli kupił sam to nie, nie może. Jest tak ponieważ gdy ktoś kupuje pacca za Ciebie, a nie znasz tej osoby to prawdopodobnie zamówiła Ci pacc aby go wycofać, a Ty dostać bana za to. Dlatego jak ktoś Ci kupuje to wtedy możesz aktywować później.
Cytuj:
hasto_claw napisał
Swietne fotki inny kozacki ten twoj knight a jaki wspanialy nowy avek czy to czasami nie jest twoja mama?
Zazdrościsz mu, nie?Nie martw się, Twój też 'wyje*any', czy to nie czasem twój tata?
#top
fajne fotki, eq też mam podobne ;d
gogo 50lvl i niech Ci dojdzie jak najszybciej ten pacc