Jak możemy przeczytać na Tibia.com 5594 konta zostały zbanowane za używanie nielegalnych narzędzi. To już piąta fala automatycznych banów w ostatnich miesiącach. Jeżeli chcecie uniknąć banów radzimy wam nie używać nielegalnych programów.
Wersja do druku
Jak możemy przeczytać na Tibia.com 5594 konta zostały zbanowane za używanie nielegalnych narzędzi. To już piąta fala automatycznych banów w ostatnich miesiącach. Jeżeli chcecie uniknąć banów radzimy wam nie używać nielegalnych programów.
Tak !! Hail Cipsoft :)) !! Wie ktoś o jakiś h-lvlach ? ; ))
Szkoda że nie dobili do 6k ; ]
Wielkie gratulacje dla CipSoftu !
Kocham Cipsoft :****.
Dzisiaj kupuje pacca i wracam spowrotem do gry.
zyskali 1 gracza wiecej.
Znowu mnie nie złapali to już 4 raz :)
Chyba zacznę normalnie grac xD
hahah dostałem bana na 11sorku a na charach które ciągle bocą nie.
co ciekawsze ten 11lvl wbity ręcznie byl.
pozdrawiam
pewnie 70% tych ludzi którzy dostali bany miało 7-dniowego pacca ;-)
lov cip
yur comm de s
BlackD _/
Account banished until Jul 03 2009, 15:47:37 CEST because of using unofficial software to play (Automatically detected.)
Z dwoch kont trafilo na konto z glowna postacia[*]
Na szczescie moj stary bot char przetrwal wszystkie mass bany, wiec tym razem popracujemy z elfbotem ;)
@@
Mogliście mój temat tu przenieść i go odpowiednio z edytować...
@Topic
Dostałem bana na koncie głównym (126knight) na szczęście cieszę się że nie zdążyłem kupić kolejnego pacca ;D ^^. CipSoft miał rację prędzej czy później każdy dostanie bana kto używał bota... ja przetrwałem 3 edycje 4 nie podołałem ;< so? na każdego w końcu spadnie 30 dniowa przerwa ;> heh
Same here. Dopiero co zaplacilem za PACC, teraz sobie poczekam ;)
Bardzo dobrze, ze te bany daja. Kumpel dostal bana w poprzedniej fali i wyszlo mu to na zdrowie, sam teraz mowi ze botowanie to glupota i strata czasu, bo to nie jest prawdziwa gra, i ja sie z nim zgadzam :)
No ale, z tego co pamietam, to wczesniej byla fala za MageBomba (m.in. chary tworcy BlackD dostaly delete), a pozniej fala za modyfikacje klienta. A teraz bany za normalne uzywanie bota. Popraw mnie jak zle pamietam : ).
@top
Ciesze sie bardzo, tylko szkoda, ze w koncu nikt w Tibie grac nie bedzie, mozliwe ze tibia chyli sie ku upadkowi ; s
ehh, coś robią ale słabiuutko...
5k?
jakby było ze 10-20k - o! i to najlepiej co miesiąc
Rzeczą, która mnie ciekawi jest to skąd oni cały czas biorą po prawie 6k kont do 'ukarania' .. Skoro cały czas tak banują, 3/4 tych wyłapanych kont powinna mieć deleta, a co za tym idzie, zostaje coraz mniej kont do banowania.
A tak btw, mój botchar dalej nie tknięty.
Anyway, respect za ten system.