Yoł!
Potrzebuje informacji o botach ; O
Który jest najlepszy na war'y?
Chodzi mi o auto uh'anie/jak zaznaczę typa, a on schodkuje to żebym nie musiał za każdym razem go zaznaczać ; O
Najlepiej jakieś free.
Pozdro, Scavi ;**;**
Wersja do druku
Yoł!
Potrzebuje informacji o botach ; O
Który jest najlepszy na war'y?
Chodzi mi o auto uh'anie/jak zaznaczę typa, a on schodkuje to żebym nie musiał za każdym razem go zaznaczać ; O
Najlepiej jakieś free.
Pozdro, Scavi ;**;**
Elfbot
Za free to możesz jedynie jakis szit dostać.
albo cracka do elfa ;o
taa, orcbot w miarę ogarnia, ale i tak najlepszy teraz to jest elfbot\ng/blackdproxy
orkbot ma auto healing chyba friends healing xraya floor spaya ktory sie zacina mw timera i chyba tyle moze cos tam pominalem ;s
NG z dobrymi skryptami czyni cuda :>
Elfbot jest lepszy pod tym wzgledem ze ma dasha (moze sie zaciac) i fajne hoty, ale to nie jest konieczne.
Co do darmowosci tychze programow, mysle ze sam sobie na to odpowiesz ^^
Aha, no i orc < elf.
o, no i chodzi o to ze kilka botow jak odpalisz to bedzie najlepiej, beda sie uzupelniac ewentualnie brakujacymi funkcjami, zestaw elf + ng w zupelnosci wystarczy.
ElfBot- samo to że główną funkcją jest Warbot. Twórcy spisali się jak mało kto. Chyba dalsza dyskusja nie masensu zuhaha, a taki za freeko to OrcBot
Elfbot 4 ever.
Wiadomo ElfBot najlepszy ; O Ale płatny ; p
Nie mam zamiaru płacić, żeby sie na warach pobawić...
Zna ktoś może free bota posiadającego taką opcję, która polega na tym, że:
zaznaczasz typa i niezależnie od tego czy ucieka/schodkuje etc.etc.
to zawsze jest zaznaczony?? ; P
Na tym mi najbardziej zależy... i ew. żeby rzucał m walle przed typa ; DD
Pozdro, Scavi ;**;**
wary achhhh, od tibi 8.31 jadę na orku i uważam go za najlepszego bota do warów ;)
szczególnie przydaje mi się leczenie innych, prosta budowa, x rej, re-atk
no i all za friko
naprawdę polecam !
Skoro już za free to polecam ork bota... nie raz wyleczył mnie z paralyże... jak grałem na milenium :) chodź jeżeli już by ci się udało to polecam elfa... to jest bot godny uwagi.. ma wiele bardzo przydatnych funkcji z którymi nigdy nie zginiesz za szybko;]