Witam. Czy mimo tego że macie pacc (no teraz każdy ma na 7 dni o_O) to macie kolejki? Teraz chciałem sie zalogowac na honere a tu szok... czekam w kolejce...
Wersja do druku
Witam. Czy mimo tego że macie pacc (no teraz każdy ma na 7 dni o_O) to macie kolejki? Teraz chciałem sie zalogowac na honere a tu szok... czekam w kolejce...
Tak, mamy. Celesta czasami ponad 60 kolejki.
Wszystko przez to, że gra po 1050 osób na serwerach, a taki jest prawdopodobnie limit ustawiony.
@down
Tak, ale na żadnym serwerze nie ma więcej niż 1051, więc limit jest ~1050. Nie wiem czy GMów zalicza do takich list, nigdy nie próbowałem liczyć, ale jeżeli tak to problem masz załatwiony. Tak czy siak, więcej niż 1051 nie zobaczysz.
I co, fajny jesteś?
Na dużej ilości serwów jest full!
Może chcieli przetestować wytrzymałość.
Cytuj:
The maximum on all game worlds together was 64028 players on Nov 28 2007, 19:26:00 CET.
Na securze kolejki są od 70 osób i w dół idzie :D
Ja próbowałem wbić koło 15-stej, byłem czwarty w kolejce, po godzinie byłem już trzeci i odpuściłem.
Teraz bez pacca w godzinach 15-22 praktycznie nie da się wbić. Bo co z tego że jestem czwarty, skoro prawie wszyscy mają pacce i wchodzą bez kolejki.
Problem w tym, że nawet pacce mają kolejki i to nie mniejsze niż facce.Cytuj:
Bo co z tego że jestem czwarty, skoro prawie wszyscy mają pacce i wchodzą bez kolejki.
No nic, trzeba przeczekać jeszcze pare dni. Pewnie się to utrzyma z 3 dni po tym darmowym tygodniu i wszystko wróci do normy.
Ale to juz nie te czasy co sie czekalo w kolejce nie raz 600+ albo jeszcze za czasow tibii 7.3 - wpisujesz haslo i nr poki nie wejdziesz:D trzeba bylo byc oddanym ;p
@up mialem 10 lat i jedyne programy jakie znalem to IE, GG, Tibia :p
Na naranie niema kolejek xD