Mam do was pytanie bo chce sie uchoronic od haka i chce zebyscie podali mi strony/fora gdzie nieradzili byscie mi wchodzic i cos sciagac gdzie sa keye
Wersja do druku
Mam do was pytanie bo chce sie uchoronic od haka i chce zebyscie podali mi strony/fora gdzie nieradzili byscie mi wchodzic i cos sciagac gdzie sa keye
tibia.org.pl
znajdziesz tu wiecej keyloggow, niz twoj stary ma plemnikow. _/
sry, nie moglem sie powszczymac
down
a tak na marginesie, wiesz co to ironia?
Przede wszystkim nigdy nie wchodź na strony które ktoś nieznajomy podsyła Ci w grze (w tym przypadku w Tibii)
#up
Ciekawe porównanie ^^
tak na marginesie to powstrzymać a nie powszczymać :)
Unikaj wpisywania w google.pl głupich nazw: "free pacc, free NG/BlackD/Elf, bot Tibia" itp itd. Nie sciagaj cracków w EXE i innych plikach wykonywalnych ( jak nie wiesz co to -> google.pl). Zanim coś ściągniesz pomyśl 2 razy, jak pomyślisz to pomyśl jeszcze z 3, potem to przeskanuj na www i dopiero ściągnij. Nie ufaj zabardzo ludziom, nie nabieraj sie na "gołe fotki siostry w exe". Dodatkowo zainstaluj anty-vira i ot cała filozofia.
I pamiętaj za darmo to w Polsce nawet o wpie**** trudno...
google.com
Wpisujac keyloggery/wirusy/trojany znajdziesz tam najwiecej syfu.Omijac czerokim lukiem !!
<mowie powaznie...>
Przed wejsciem na nieznaną Ci strone przeskanuj ją np. DR. WEB
Uważaj też na hyperlinki. Raz mi weszło na own3d.es (NIE WCHODZIĆ! WIRUS!)
Wpisz w google.
Free pacc. bot do tibii. darmowy NG. crack do NG.
W takich rzeczach ZAWSZE jest key. Jak ktos daje link na forum ze zdjeciem to sprawdz czy adres napewno jest taki jak widzisz.
Nie korzystac z standardowej przegladarki.
Nie sciagaj zadnych zdjec na dys (na allegro tez mozna trafic na keye w postaci pobieranego screena postaci .scr
Ja chcialem ostatnio sciągnąc spolszczenie do gry i mi keya sciągło :)
Żeby się uchronic od keyów musisz miec oczy dookoła głowy i sobie poradzisz.
1 allegro ole od zmiany wyglądu strony masz obrazki na stronie nie musisz niczego ściągnąć sprawdzałem z kolegą
2 tibiasoft.com koleżanka pyta sie mnie dlaczego jak sciągnełam mc z tsoft nie mogę się zalogować mam pasek oczekiwania a ja napisałem 2 adresy trochę się znalazło spy w tym także own t lord of tibia
w pandzie behawior zaczoł szaleć więc to są te 2 strony