Chcialbym sie dowiedziec jakie sa ceny na Forterze m.in. Demon Helmet, bohy, softy, magma itp.
Wersja do druku
Chcialbym sie dowiedziec jakie sa ceny na Forterze m.in. Demon Helmet, bohy, softy, magma itp.
Polecam poszukac tego w temaci fortery z ss, często są napisane a jak nie to można się zapytać (nie widziałem warna za taki post)
pozdro
Przeszukalem ss'y z fortery i wszystkie tematy o forterze ale nie znalazlem tego. :/
mogę Ci powiedzieć, że bohy po jakieś 30k chodzą, a przynajmniej chodziły rok temu jak grałem... a jak grałem pierwszą moja postacią właśnie na forcie, to kosztowały chba z 60+k
Ciekawe jakie teraz są ceny, bo bym sobie wrocil na stara dobra fortere :d
#down
a ja cie pamietam tak z widzenia ; d
nie wiem, czy nie bylismy kiedys razem w ktorejsc z przejsciowych gildii.
Dren Thodeos miałem nick ;o
Dawno gralem na Forterze, moze z 4 lata temu. Powiem ci ze demon helmet naprzyklad tam kosztuje od 50-80k z tego co wiem. Nie gram juz w tibie, ale najprosciej by bylo jakbys zalozyl tam temat, to obecni leaderzy ci cos na ten temat powiedza. Ew. odezwij sie do Lee Montefori/Quick'zor. Byl price list ale nikt sie tego nie trzymal.
To chyba niezbyt drogo :P bo chce tam wrocic i grac. A dawno nie gralem, to sie pozmienialo. No nic :P jakos sobie poradze.
Ceny wszystkich przedmiotów możesz sprawdzić na forum tibi.com na poszczególnym forum Twojego servera, zazwyczaj w temacie Price List.