Poleccie mi jakiegos dobrego otsa na ktorym gra sie milo i przyjemnie. Dobrze by bylo gdyby pacc byl za friko. Jakis ze 100osob online. Wersja obojetnie jaka. Mozecie cos zaproponowac ?
Wersja do druku
Poleccie mi jakiegos dobrego otsa na ktorym gra sie milo i przyjemnie. Dobrze by bylo gdyby pacc byl za friko. Jakis ze 100osob online. Wersja obojetnie jaka. Mozecie cos zaproponowac ?
orion ots ale niestety pacc trzeba kupować. Na start masz 5dni. Resztę info masz na stronie serwera!
Exoria. Rekord to coś prawie 70 osób online, ale ots ma kilka dni.
Dosyć spore raty, client 8.40 i jest torgowy team. Możesz się do niego zapisać na justsmile.phorum.pl i dołączyć do gildii pisząc do "Shilen".
PACC FREE!
Tak jak pan up# polecam exoria ots.Real map i dobry exp stage.
rl map jest zalosna....ile takich otsow teraz powstalo ;/
ja przejrzalem otserverlist i ots list
od expa x3 do x10 i zaden ots mi sie nie spodobal ;/ bieda
Exori,polskina rl map -FAIL
Czemu? temu ,ze rl map ma tylko z 5 expowisk dla duzych lvli - dl poi,kopalnie,frosty i cos tam jeszcze.
Polecam otsy z low rate - konu,oraculum,euforiaots.(c17 2 tygodnie ma serv)
ja tez zdecydowanie polecam konu. podobno jest tam najdokladniejsza rl mapka z otsow. ; d
tylko fkoorwia mnie dominacja ery zero. ; d
a oraculum byl fajny kiedys. ; d
osobiście to gram na ethoria.pl exp x6 stały, bez lagów, crashów itp. Mapka dosyć fajnie przerobiona, można pozwiedzać jak i poexpić :) pozdro!
eloth.org - jedyny ots ktorym mozna naprawde przyjemnie pograc
O BOSHE RL MAPY TO O DUPE ROZCZAŚ...
Wypas Ots,Eloth,APO
Potwierdzam zajebisty ots! POlecam i graj ;dCytuj:
osobiście to gram na ethoria.pl exp x6 stały, bez lagów, crashów itp. Mapka dosyć fajnie przerobiona, można pozwiedzać jak i poexpić :) pozdro!
Pozdro Piterr
free pacc, niski exp [x5], mapa praktycznie własna, dedyk, są trainy
pasuje? ;D dołożę jeszcze to [npc na statku]:
13:40 Kapitan Nemo: I can bring you to thunder city, sands of time city, small beach, djinn towers, green castle, jungle, elf fortress, amazon camp, dark cathedral, training rooms, plains of havoc, dragon lair, pirates bay, the old towns, wyrm lair, poison island, ice islands, laguna island, banuta, fire lair, magician land, undead island, underwater land, island of honor, wyvern lair, barbarian camp, royal citadel, troghar mines and deep wrath.
info masz w moim podpisie, tyle ze trzeba tam sciagnac ip changer bo asprate nie dziala ;P
btw. jak mozna grac na ots z rl map? tą mape macie na serwerach cipsoftu to juz lepiej grac na rl zeby potem sellnac chara ;d rl map jest dla mnie za duza w stosunku do ilosci expowisk