-
Lagi w europie.
wielu europejskich graczy(szczególnie skandynawowie i polacy ) mają niezwykle duże lagi na naszych niemieckich serverach,jest to wina dostawców internetu w europie,mówiąc prostym językiem,połączenia przechodzą przez USA i to jest spowodowane gorszym połączeniem,co powoduje duże pingi.
update:
nasz dostawca internetu poszedł na kompromis i obecnie nie ma juz lagów.
-
Hmm... Chyba dosc dawno juz byl ten news. A z tymi lagami da sie wytrzymac...
PS. Nie skandynawi tylko skandynawowie ;)
-
heh, jakieś kilkudniowe opóźnienie, ale looz
HAIL UNDERGROUND! -.-
-
Ja Mam Nadal Lagi Jak Barszcz Z Jajkami
-
nie wiem co mają lagi do barszczu -.-
a te lagi to były ale 2 tygodnie temu, potem tibia.com sie obudzila i dala newsa ze 3dni temu a teraz wy, mogliście już go sobie odpuścić.
-
Lepiej późno niż wcale ]:D
btw. Te lagi były straszne : (
-
Nie no nie jest tak żle. Tylko 6 dni spużnienia XD.
-
OMG! Troche się spóźniliście z tym newsem...
No cóż lepiej później niż wcale ;>
-
jest dobrze,bedzie lepiej
-
noo...ten news był już taaaak długo ze hej...już żem myślał że sie zapomniało
-
Modlic sie zeby sie nie było innych awarii.
Ale mozna bylo skillowac i mane palić ;)
http://i55.tinypic.com/2n0igir.jpg
http://i56.tinypic.com/142szk1.jpg
-
Nie będe powtarzał ,że ten news to tatalny bezsens (choc jednak tak jest) to powiem ,że ja tam żadnych WIELKICh lagów nie miałem i głównie użytkownicy NEO mieli ten problem a ,że ja Telekompromitację omijam daaaaleeeeeeeeeekim łukiem tak więc nawet nie zauważyłem :) Jakkolwiek współczuję tym co mieli ^.-
-
Qrde ja mam new kompa(laptopa) i mam wieksze lagi niz na starym;/Mam lagi jak cos zaczyna sie procesor ladowac czy cos w kompie;/
New komp:Acer Travelmate 2310 celeron 1,5Ghz 256 ram karta grficzna: Intel 64 mb
Old komp:Procel celeron 455 mega karta 16 mb ram 128
Na new mam wieksze lagi niz na old.
Czy to wina tych lagow na serwie czy tego ze moj new komp to laptop??
(net mi sie nie zmienil)
-
pfff O.o
<bije brawo> (^.^)
@topic
czasem sa freezy
-
aff..
afff.. ja mam dalej takie lagi ze sie grac nie da :644: , zeby sobie pograc musze wejsc na tibie ok 8 rano, co w roku szkolnym jest nie mozliwe gdyz o tej godzinie zawsze jestem juz w szkole, jedynie weekendy mi zostaly...