Witam na oficjalnej stronie pojawiła się nowa ankieta w której się Cipsoft nas pyta co myślimy o tym by wprowadzić w miastach (na serwerach PvP) strefę no-PvP.
Tez dam ankietę.
Wersja do druku
Witam na oficjalnej stronie pojawiła się nowa ankieta w której się Cipsoft nas pyta co myślimy o tym by wprowadzić w miastach (na serwerach PvP) strefę no-PvP.
Tez dam ankietę.
Dobrze, będzie można łatwiej mlvl wbijać ; >
Zagłosowałem na "Nie". Po to są serwery PvP i Non-PvP, aby można było wybrać. Na siłę chcą jakieś pomysły w życie wprowadzać, ale tym razem ten nie jest najlepszy.
A tak swoją drogą, to jest też druga aktywna sonda - "Where are you from?". Głosujcie i przekonamy się wreszcie ile procent Polaków gra w stosunku do całkowitej ilości graczy.
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=325590
Jak tutaj o tym można gadać.
Pomysł nie byłby taki zły tyle że będzie strach wyjść z miasta.
Lepiej ogólnie ograniczyć zabijanie, a nie takie rzeczy robić.
Zipper
Beznadzieja :o
Wybrałem, że to kolejny fail. Cipy chcą coraz więcej zmieniać i juz od
dawna coraz więcej rzeczy psują. Niech już zostawią ten system pvp
w spokoju. Po to jest pvp i nonpvp żeby sobie wybrać, a nie, że pół
pvp i pół nonpvp-.- To tylko moja opinia, nie musisz się z nia zgadzać.
#down
Nie, tu nie chodzi o pz zone, tylko nonpvp zone, czyli system nonpvp w ktorym respi się mana i hp, a nie można atakować.
Fail. Nie będzie można robić boat trapów ani innych sneaków, np. na Inq blessach.
Ja wybrałem Fajny pomysł ponieważ będzie mozna spokojnie cos kupic i tez bic magic pozdrawiam
i myslę ze cipsoft zrobi tak
A nie zastanawiacie się, że te pytania może maja na celu stworzeniem nowego serwera z właśnie takim typem pvp?
Z drugiej strony w sumie zamiast takiego systemu lepiej wprowadzić coś co by zminimalizowało random pk i żeby nie dało się 150 zabijać 40 lvl i odwrotnie??
To będzie strefa no-pvp a nie pz ;p
Zaglosowalem na nie.
Po to jest PvP,zeby bylo PvP...
Jak wprowadza to gowno to koncze z tibia,powaznie.
I przy okazji zaglosowalem w ankiecie skad jestem ; d
Oczywiscie wzialem Polske,chociaz chcialem przez chwile byc obcokrajowcem ; <
depo i świątynie już nie wystarczają ;/?
Po to macie serwery PvP i Non-PvP,fail
i co ? bedzie milion m lvl makerow w miescie,beda trapy do wejsc przy miastach,do dupy.
Pomysł bardzo dobry. I niech dodatkowo wprowadzą strefy PvP na światach Non. Np. jakąś jedną małą wysepkę. Już widzę te chmary 10lvl tłuczących się non-stop =D
Maoim skromnym zdaniem non-pvp zone są niepotrzebne. Lecz jeżeli bardzo się na to uwzięli niech poprostu zrobią (wiem wiem zaraz usłysze "ZA DUŻO OTSÓW") granice levelowe czyli np. 8-20 21-40 etc. bo może i troche jest w tym racji że idzie sobie takie 15 lvlek a bije go 50 i co on ma zrobić.