Witam.
Chciałbym przedstawic parę Zdjęc z mojej pracy nad expowiskiem Demonow. Oto One;)
Komentowac;)
Wersja do druku
Witam.
Chciałbym przedstawic parę Zdjęc z mojej pracy nad expowiskiem Demonow. Oto One;)
Komentowac;)
Wiem, że trawa na ścianach dodaje urody, ale w piekle takie coś raczej miejsca nie ma. Zrób coś bardziej ambitnego niż demony, np. miasto. Robiąc expowisko na tak denne potwory raczej się nie wykażesz.
Ale widać, że wiesz co robisz. Na prawdę mi się podoba. Ale to jest jak diament. Do niczego się nie nadaje, ale jest ładną ozdobą (chodzi mi, że zawsze w reklamach otsów dają najładniejsze, nie najlepsze lokacje). :S
8/10
Zaznaczyłem "Nie są złe..."
Po co demonom Szafka, Beczka i kosz na smieci? :d pokasuj te rzeczy i dodaj cos innego
taka se moja rada
To jedna rzecz, która też mi nie pasuje.
Druga to zmienienie podłoża na górach - takich gór się nie robi, bo wyglądają brzydko (możesz też zmienić tylko border na ten standardowy).
Trzecia sprawa, dodaj też inne podłoża ziemi, nie tylko tą z cave'a.
A reszta jest całkiem ładna. Ocena 7/10.
Jak dla mnie całkiem spoko :) Dużo fajnie dopracowanych szczegółów, tylko na rl 2 demce na klacie troche ciężko.
Pozdrawiam
Tak jakoś "bajkowo" =p
Nie pasują troche te fontanny w podziemiach, psują urok.
Ogólnie reszta nie jest zła ale jak na piekło to powinno być tu bardziej mrocznie niżeli kolorowo ;)
7/10
Pozdrawiam.
Jak dla mnie te domony nie trzymają się demonow. Dla mnie to wygląda jak expowisko jakiś Humanoidów typu Necro/Culty i do tego osadzić to w gorach na otwartym terenie a nie pod ziemia z lava...
Ocena
2/10 bo to się realizmu nie trzyma.... A realizm musi byc nawet w grach Fantasy.
Całkiem fajna mapa. Większość wad juz powiedzieli. Np. troche nielogiczna jest kusza na 3ss... Ale tak to bardzo fajnie. Widać że troche pracy włożyłeś.
Hmm... jak juz robisz expowisko demonow to podrzymaj mroczny klimat i zrob to mniej kolorowe;p
Ja na twoim miejscu takie miejsce przerobilbym na miasto... poprostu idealne... i dojscie tylko z buta (tj. mintwallin) przy duzej ilosci ludzi na ots moze miasto by sie dobrze przyjelo :)
Mapa nie jest na wysokim poziomie, patrząc na to jak detalowałeś itp. to totalnie skopałeś sprawę.
Do tego co łatwo zobaczyc mapa jest robiona w RME [Nic nie mam do RME], ale w autoborderze? - to chyba lekka przesada.
Pracę oceniam na 4/10
Pozdrawiam
Fluos!
dla mnie mapa spoko ten most na trzecim zdjeciu mi sie podoba ;D