-
Noc długich noży part 3
Cipsoft na stronie http://tibia.com zamieścił kolejną liczbę odnośnie zbanowanych kont. Ta sprawa to już nie żaden precedens, a tym razem na odstrzał poszło 5925 kont z postaciami. Po raz kolejny zastosowano tu panaceum na boty i inne nielegalne w świetle praw gry oprogramowania. Jak można dowiedzieć się z niusa, system ten działa automatycznie, więc można wysnuć z tego prosty wniosek: kara nie ominie każdego oszukującego. Ile w tym rzeczywistej prawdy i w jaki dokładny sposób działa owa broń na cheaterów, do tej pory nie udało się oficjalnie ustalić.
Odwołania od tych banów nie będą w ogóle czytane.
Pozdrawiam,
Paweł
-
No mi się udało uniknąć bana tym razem :]
Naszczęście... ehh
Tym razem to największa ilość banów, yeah? Mogli by podać ile deletów było...
First!!!!!!
-
bany mało dały, dalej masa botów przy veno i na foldzie łazi.
ale się przerzedziło a to najważniejsze
przeżyłem 4 fale na TA i mam nadzieję dalej bocić w spokoju ;]
ale trzeba z tym skończyć bo jak widze co fala to więcej banów =/
-
-
zwracam sie do was z pytaniem ; d
czy blackD proxy / ng bot teams , wprowadzili jakieś poprawki , nowe metody związane z omijaniem tego "antybot" systemu ? Albo czy przymierzają się do jakichś zmian , albo chociaż czy wiedzą jak ten system działa ?
Chodzi mi o to jak wygląda kwestia botowania na chwile obecną i na przyszłość , czy będzie można botować , czy to już koniec ..
-
Ktoś może wie, czy Cipsoft się oficjalnie wypowiadał, że co miesiąc do odwołania mają być masowe bany?
#top
haha. Znowu mi się poprawił humor. Prawie 6k noobstwa przerwa na 30 dni. Te bany powinny być na IP, a nie ma konto.
-
no i wszystko w pizdu ;<
http://fotoo.pl/zdjecia/files/2009-05/afe16832.jpg
wie ktoś co to znaczy ?
,,Warning: Account will be deleted in case of further rule violations!"
-
@up
To znaczy że w przypadku dalszego łamania regulaminu Twoje konto zostanie usunięte.
-
Czyli jak dostaniesz kolejnego bana, to ci skasuja konto.
-
Świetnie ... Wszyscy moi koledzy booca , zaden bana nie dostal ... ja gram uczciwie , nie uzywam boota i kur*a dostalem ... Za sprzedaz kont ... zamiast do kolesia napisalem na trade i 30 dni pacca w pi*du ... dodam jeszcze ze na paccu gralem jakies ?? 4 godziny .... -.- Mozna jakies odwolanie czy cos zlozyc ? :D
-
ja z banem niestety :(, 70 ek poszedł sie jobać
(btw jeżeli ktoś boci polecam mieć auto respondera, 2 dni przed banem jakieś br spamowało mi że jest tutorem i że bana dostane, waliłem go a dziś patrze ban)
-
Wymyślają takie newsy aby was wkręcać tak naprawdę banują kilka kilkadziesiąt kont nie więcej. Dobrze że ja już w to gówno nie gram i pozdrawiam wszystkich którzy ten syf porzucili.
PS. Jakby kasowali wszystkie konta userów używających botów to by zbankrutowali.
-
No i dobrze ;] bo gdzie nie spojrzysz to same boty latają i wybijają cały resp -.- Jednak ich system jakoś działa tylko nikt nie wie jak o/
-
Cytuj:
Noc długich noży part 3
part 4* ; )
-
Banished: until Jun 04 2009, 17:13:43 CEST because of using unofficial software to play
Banished: until Jun 04 2009, 16:48:45 CEST because of using unofficial software to play
w pizde kurwa dwa najlepsze konta japierdole.
afffffffffff
to mi wystarczy, koncze z botowaniem