-
[8.4][Download/Screeny] City
-
Dobrze, że dałeś dużo zdjęć, bo pobierać po co nie mam, bo i tak ME nie mam, ocenie co widze.
1ss
Ładnie, ale tym kamieniem to jakiś skrypt będzie potrzebny, tak?
2ss
Fajnie, nie podobają mi się tylko te zielone cosie na ścianach, nie pasują do zadbanej świątyni.
3ss
Ładnie, nie mam się do czego przyczepić.
4ss
Dobre, ale brakuje koszy na śmieci, skrzynek pocztowych i za murami widać jakby pustke, możnaby na dworze dać latarnie.
5ss
Dobrze, też brakuje kosza na śmieci.
6ss
Fajnie, ale nie podobają mi się dwarven tree, to chyba nie miasto krasnoludów? ;>
7ss
Co tu oceniać? xD Przydałoby się jeszcze gdzieś rozlane piwo xD
8ss
Fajnie zrobiony, błędów nie widać.
Ogółem mapa bardzo dobra, co mi się nie podobało to wymieniłem, niestety nic innowacyjnego, ale wszystko dobrze zrobione.
Ocena: 8,5/10
Pozdro,
Okreiks
-
Jak robiłem screeny to spostrzegłem, ze nie ma koszy, ale nie chcialo mi sie ich juz dodawac. I to tego kamienia skrypt jest potrzebny, ale mozna go usunac.
-
No fajne miasto, ale tak jak Okreiks44 muwie ze niema smietnikow i skrzynek pocztowych ;dd Moja ocena ta 8/10
Pzdro
Drgon Slaya
-
Witam.
Szczerze mówiąc to nic specjalnego :(
Zwykłe pospolite miasto.
Niestety nie ściągam bo i tak się juz nie bawię map edytorami.
Pozdrawiam
Collins (Banned)
-
Fajne miasto, tylko nie podoba mi się świątynia bo wygląda jak przerobiona z evo. nawet na mini mapie ^^. Depo jest prawie jak w thais. Resza jest spoko.
Ocena : 7/10
Za świątynie i depo :).
-
Ogólnie ładnie wygląda tylko te depo od razu skojarzyło mi się z Thais takie podobne.
Mogłeś dać jakieś ciekawe miejsca bo te zboże i domki to nic nadzwyczajnego.
Ocena 7/10
-
No nawet nawet ocena 6/10
-
Mapa dosyć taka sobie, troszkę za mało szczegółów.Troszkę ją dopracuj.
Ocena 9/10 - za chęci.
Pozdrawiam,
Arts
-
Mapa jest dobra. :D mi się bardzo podoba . Super
-
Nikt nie wstawił więc wstawiam
Cytuj:
Sargeras napisał
-
Dlaczego ta mapa przypomina mi Thais hmmmmm...
No nie wiem, jakieś takie wrażenie mam. Co to mapy ocena 5/10
Wiem że to jest mapka do grania ale na niej nie ma żadnych dodatków i jest taka pusta ;[
Jakbyś dodał więcej rzeczy jakichś dupereli to od razu można powiedzieć że jedna z lepszych mapek do grania.
-
Ogólnie mapka wporządku ale dodałbym więcej szczegółów i elegancko a tak ocenka: 8/10 pozdrawiam i dzięki za uplad!
-
Mapa ładna. Zwykłe dobre miasto bez żadnych dodatkowych "bajerów"
8.5/10! :)
-
No, mapa w sam raz do grania. Robiona chyba na styl starego Thais (przed 8.5).
Nie podobają mi się te okna w świątyni - wyszły z mody. Takie to były 3 lata temu. ; d
Powiem tak - oprócz tego nie mam do czego się przyczepić, ale nie ma też czego podziwiać (chodzi mi o bycie oryginalnym).
Ja tam bardziej wolę wioski i osady robić niż miasta, bo ona wydają się 'sztywne' (po update już tak nie będzie. Będzie można poszaleć bo wcześniej miasto - kostka i kamienne ściany, taki był standard).
Zipper