No coz.. tym razem nie wyszlo:P. 1 Bloker 300 lvl, Hoyts padl. Drugi bloker 235lvl, Darkside the ghost padl. Michael-Knight tez sie staral, jemu tez nie wyszlo. nic innego nie pozostaje powiedziec, jak good luck nastepnym razem. pozdro ;)
Wersja do druku
No coz.. tym razem nie wyszlo:P. 1 Bloker 300 lvl, Hoyts padl. Drugi bloker 235lvl, Darkside the ghost padl. Michael-Knight tez sie staral, jemu tez nie wyszlo. nic innego nie pozostaje powiedziec, jak good luck nastepnym razem. pozdro ;)
Hhaha jestem pierwszy lol haha 1111111111111111111111oneoneoneoneoneoneoneoneon!! !!!
Topic: ile go bili i kto ma nagrode?
haha zal mi tego nooba na kovloria.pl tez ma nick Hoyts na swiat FUn haha zal
O, Menera pamiętam te czasy jak się tam grało^^. Nvm. Szkoda. że nieudało im się, może jakby byli bardziej zgrani wszyscy Polacy, poszło by więcej i może jakoś by dali radę. A co do Hoytsa, no brazol nie brazol ale fajnie gdyby chociaż mu się udało : D
Ojoj ;<Cytuj:
No coz.. tym razem nie wyszlo:P
3x Up#
nie zabili go -.-
Jaki mieli team ? Moze poprostu shooterzy i siocherzy zawninili :/
Ej, weźcie mi powiedzcie jak to jest, jak bossa się nie zabije? Na OTS'ie to GM go wywala, a na RL? ;-)
hahaha :D
polecam filmiki master sazuke
2 dedy :D glupi latal na pale :D
hahaha
a tak btw to ghazbaran za szybko sie przezucal i jak zjechali go do red hp on sie przezucil kazdy poszedl up i go nie ubili ;/
michael padl na boskie combo :P ahh
hoyotsa zblokowali bloczyl na pale nie chcial wychodzic :PP to padl
a ten drogi bloczyl tez przy wyjsciu no i co poradzic own3d :D
Wiec ekipa zajechana jak na takiego boosa
Good luck next time :)
300 padł... To chyba allegro się kłania xD albo sioher cienki (myślał, że jak siohać nie będzie to lota zgarnie botem xD)...
Co zrobić, najwyraźniej byli lamusami no skillowcami, dziećmi pvp którzy nie potrafią ogarnąć nic lepszego niż frost dragon. Tak więc: Pozdro&poćwiczcie& nie pozdrawiam
Na Ghazbarana idzie jeden sioker, tylko z siedmiu+.
Nie ma, że się nie dogadał, nie ma, że bot zawiódł. Prawda jest taka, że na nonpvp o blokera się troszczą, póki sami czują się lekko zagrożeni. Jak Ghaz ma reda to wszyscy popuszczają w gacie i jedyne o czym myślą to loot.
poprostu jebane nie ogary i huj z nimi ... dobrze ze popadali ku**y .... ja sam osobiście miałem okazje bloczyć ghaza ale tylko przez chwilkę ;p ( ofc nie padłem).... Pozdro
Trochę nie ogarnięty team skoro 3 blokerów próbowało i 3 padło ;d Nie pozostaje nic innego jak życzyć powodzenia następnym razem.