Elo
Dowiedziałem się od dalszego kolegi z gry, że Rav'Knight 234lvl został sprzedany za 2 tysiące złotych ;o
Fotki z rozmowy.
Wersja do druku
Elo
Dowiedziałem się od dalszego kolegi z gry, że Rav'Knight 234lvl został sprzedany za 2 tysiące złotych ;o
Fotki z rozmowy.
Może za tyle został sprzedany, ale jeśli "Rav'Knight" robił tego chara przez około 2 lata to zaniedbał szkołe, obowiązki... lepiej by było jak po szkole do pracy by chodzi, na 100% więcej by zarobił niż 2 k zł.
w tej rozmowie pokazujesz ze jestes kompletnym idiota, a tego rava 'podziwiam', bo przynamniej potrafi konkretnie zargumentowac to ze chara kupil ( chociaz to nic zlego)
ostatnia linijka dobra
moim zdaniem ładna pogoda
Zazdrość zła rzecz. On ma w pełni rację. Widać jak cie boli, że on może sobie kupić postać za 2000 zł.
Jak dla mnie to ty wyszedleś na idiotę. Jeszcze ten tekst "gdyby to chociaż było 3d"... znaczy, że gdyby gra była "lepsza" (w twojej opinii), to by można było, ale tak to nie?
Jeżeli nawet nie ładna pogoda to 2k zł za 234 ek na non pvp to drogo ;] ostatnio kolega kupił za 990zł na allegro 233ek na refugii ;o z full setem etc
Agreed, po prostu podwójnie się ośmieszyłeś (rozmawiając z nim i wklejając to na dodatek tutaj). Pokazujesz jak bardzo obchodzą Cię sprawy związane z wysokimi poziomami (botujące autorytety dla szarych tibijczyków), jak bardzo chciałbyś mieć taką postać i cała Twoja zazdrość wychodzi na wierzch.
Kto wie czy w przyszłości nawet jak kimś zostaniesz, to nie wydasz kokosów na te pixele, które wryły Ci się w łeb w dzieciństwie?
Jak byś był bogatszy to byś nawet nie miał czasu w to gówno grać powiem Ci szczerze... wolał byś coś zrobić, aby dostać się do jakiegoś dobrego liceum/technikum, aby pójść w ślady ojca, matki.
Taka prawda stal nawet nie ma kasy na prąd więc za rok możecie zapomnieć o ekstralidze... stajecie się drugą wanda kraków :D.
Tą rozmową pokaząłeś tylko i wyłącznie swój jakże wysoki poziom. < o ironioo>
Dziwi mnie to, że zasłoniłeś nicki (nawet Ci nie wyszło, bo widać nick nad rozmową) i później w rozmowie z Rav'em podajesz. ;p
Czemu zasłoniłeś swój nick?
No pochwal się swoja postacią, koledzy z servera by wiedzieli z kogo się pośmiać.
W tej rozmowie pokazeles tylko tyle ze zadroscisz jestes debilem, nie masz zadnych argumentow procz tego ze marnujesz czas na wyzywaniu pikselkow, jestes zalosny chlopcze, taki z ciebie kozak przez neta, chlopak ma kase i se kupil (lub jego ojciec) a co ci do tego ? nie podoba sie ? napisz skarge do cipow, a nie pokazujesz swoj debilizm na forum.
@O autorze zdjec
Debil, ktory zazdrosci : )
@O kupcu
nie rozumiem co wy do niego macie; d kupil se i juz ; d chcial tego chara ma go, moze Tibia to gra przy ktorej sie relaksuje ; d nie widze roznicy miedzy wydaniem 2 kola na konto, niżeli na jakies inny hobby.
Moim zdaniem 2k pln to mało za taki lvl.
To ciekawe ile paulistinha by dostał za swojego chara.
A tak ogólnie, to nic ciekawego ten temat.
Może ważny dla graczy z tego świata.
Z resztą, co cie obchodzi co on robi z kasą?