-
Jester Doll
11:07 Hoaxette: Got all six parts of a jester doll? Bring them to me!
Dziś na Thais kolejny raz pojawił się npc od śmiesznych gadżetów. Ale czy zeszłym razem tez poszukiwał części lalki? Ktoś wie coś na ten temat i czy trzeba mieć Jester Outfit żeby móc zdobyć lalkę?
-
Nie, to nowy quest - jest kilka czesci prawdopodobnie leca z undead jesterow.
-
tak, to leci z undead jesterów, ktoś na tibiawiki napisał już że mu głowa wyleciała
lalka wygląda tak :
hlollolp://images1.wikia.nocookie.net/tibia/en/images/f/f7/Jester_doll.PNG
oczywiście wpisać "http" zamiast "hlollolp"
-
Temat do zamknięcia lub przeniesienia do "To i owo o Tibii"/"Pomoc w Tibii", jako że istnienie omawianego przedmiotu nie jest mitem. Tutaj zajmujemy się poważniejszymi sprawami.
Części lalki można pozyskać od Nieumarłych Błaznów (bynajmniej nie drogą pokojową).
Btw. Undead Jester to bardzo ciekawy przeciwnik... Najlepszą jego kwestią jest oczywiście fragment znanego kawału: "A zathroth priest, a druid and a paladin walk into a bar ...".
Pozdrawiam,
Xan
Zathroth made me do it! ^^
-
Dzisiaj na serwerze Eternia około godziny 18:00 w Kazordoon był najazd Undead Jester'ów. Niestety wszyscy się na to szybko rzucili i jedyne co udało mi się zdobyć to:
18:46 You see a part of a jester doll.
It weighs 1.00 oz.
It seems to be the right arm.
18:46 You see the torso of a jester doll.
It weighs 4.00 oz.
Widziałem jeszcze jak ktoś sprzedawał Head of jester doll, za 30k, oraz Leg of a jester doll za 400 gp. Niestety nie chciało mi się kupować ;]
Oprócz tego wyleciało kilka suspicious surprise bag:
18:43 You see a suspicious surprise bag.
It weighs 8.00 oz.
Po otworzeniu tych przedmiotów (miałem ich kilka) dostałem:
Spellwand, Piggy bank, Yellow Pillow, Yellow piece of cloth, a więc jestem zadowolony.
Wie ktoś może na jakie miasta najeżdżają Undead Jester ?
#Edit
#GrzesieQ
Dzięki za odpowiedź.
Powiedz koledze żeby sprzedał head of jester doll, bo może zarobić ponad 30k :)
-
Up, na wszystkie miasta.
U mnie na servie kumpel lootnal 2 części:
17:28 You see the head of a jester doll. It weighs 4.00 oz.
17:20 YOU SEE A PART OF A JESTER DOLL. IT WEIGHS 1.00 OZ. IT SEEMS TO BE THE LEFT LEG.
Jak narazie był u nas tylko 1 najazd i tylko to wypadło.
Ciekawe gdzie jako pierwsza pojawi się lalka. ;p
# edit
Już zdobyli na guardii.