Wchodząc dziś na erig.net z zdziwieniem odkryłem, że strona jest zamknięta, pomimo że od wielu lat nie gram, to nadal śledziłem tam statystki wielu graczy.
Co wy o tym myślicie ? Mi trochę szkoda, bo stronka była fajna...
Wersja do druku
Wchodząc dziś na erig.net z zdziwieniem odkryłem, że strona jest zamknięta, pomimo że od wielu lat nie gram, to nadal śledziłem tam statystki wielu graczy.
Co wy o tym myślicie ? Mi trochę szkoda, bo stronka była fajna...
Kawał na ładna pogoda? (Tak, wiem, który dzisiaj jest).
prima-aprilis niedługo, może to tylko żart z ich strony...
jeśli nie, to w morde ;/
strona była zajebiście przydatna graczom
(nie zapomnijcie, że bashem się tak bawili ostatnio ;d )
Według mnie na Tibia.com w Short Newsach by pierw napisali ;pp
NA Prima Aprillis to chyba trochę za wcześnie, chociaż... nie wiem
Rzadko tam wchodziłem więc nie odczuje braku jak to serio jest ;d
Ajjj szkoda :/
Statystyki zawsze było ciekawie podpatrzeć =/
Będzie stronki brakowało.. :<
@edit
Btw. ciekawe co TORG planuje na to ładna pogoda : D
To kawał , tak samo 'zamkneli' basha, nonsensopedie i z tego co pamietam jeszcze google.pl
Jakby napisali to 1 kwietnia to nikt by się nie nabrał, a tak to o 19:00 będą mówić w Faktach o śmierci dzieci.
basha tez zamkneli i otworzyli.
moze jakis haxor albo joke z ich strony
Ja też przestałem grać, ale zawsze byłem ciekaw kto najwięcej expa wbił itp.
Nom, ale mam na dzieję, że jak erig nie powróci to przynajmniej będzie jakaś inna stronka ze statystykami.
Jak erig nie wróci to odpalam swoją stronę do teraz na mojej stronie było tylko last pvp z serwera selena. Jak ktoś kogoś zabił to na mojej stronie było to widoczne przez 15 minut i tym sposobem zabiłem około 200 pekerów w tydzień. Nie chciałem kraść pomysłów innym więc nie kopiowałem skryptów z eriga ale jeżeli to się nie okaże żartem za jakiś tydzień powinna byś beta wersja mojej strony... :)
Aqualek
hmm gdyby to byl zart to chyba by nie dawali all skryptow publicznie ;o
>>klik<<