-
NameLock
Tibia.com i cala banda niespelnionych grafikow rlz! ;] O to co zaskoczylo mnie i kilka osob 2 dni temu po zalogowaniu:
Namelock - A character with a namelock is not allowed to log into the game until the character gets renamed.
Czekam od 2 dni, az jakas bardzo kompetentna osoba, ktora wlepila mi NameLock za nick podobny do choroby, odblokuje mojego chara i bede mogl zagrac. Narobili syfu i forum tibia.com jest oblegane przez roznego rodzaju skargi dotyczace owych NameLockow. Gdyby sie chociaz spelniali w tym co zrobili..... To chyba nie wymaga komentarza xD Strzecie sie nickow swoich przyszlych charow !:D
Dodam, ze dzis mialem polowac na tiquanda revenge, gdyz liczylem na odblokowanie. Jednak tego mi sie nie udalo, a porazka w tym jest to, ze dzis owy stwor sie zrespil ^^
-
o lol, przeciez namelocka sobie zdejmujesz sam, zmieniajac nick nie? ;O I jaki nick miales ze ci dali?
btw. jakos nie widze przeslania tego tematu
@edit
:O ale czy to jest jakis obrazliwy/wulgarny/whatever nick? :|
-
Anorek Tyczka ;P zmienilem i teraz czekam az ktos zaakceptuje na ten, ktory teraz podalem ;] Przeslaniem jest moj gorzki zal i przestroga przed niekompetencja osob z obslugi tibia.com ! No i oczywiscie patrzec na regulamin przed robieniem chara, zeby nie miec takich problemow jak ja
-
Jak dla mnie ten nick jest legalny ;d
Ja bym się odwoływał.
-
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1542098
Tak na przyszłość - tu się możesz odwołać. Na przyszłość, bo w tej chwili, po wysłaniu nowego imienia, nic już się nie da zrobić (nawet pomimo tego, że Twój nick był w pełni legalny).