Witam,
Mam takie pytanie czy uzywac bota jesli dostalem juz bana??
Chodzi mi glownie o funkcje : spell caster,fluid drinkier,enable light,auto groping,food eater i rune maker.
za kazdy sensowny post rep
Pzdr
Wersja do druku
Witam,
Mam takie pytanie czy uzywac bota jesli dostalem juz bana??
Chodzi mi glownie o funkcje : spell caster,fluid drinkier,enable light,auto groping,food eater i rune maker.
za kazdy sensowny post rep
Pzdr
Mozesz zaryzykowac i uzywac.
Nadal nie wiadomo do konca skad biora sie bany, tak wiec odradzalbym.
Po 1. Nie pisz o reputach (za to warny są).
Po 2. Pod żadnym pozorem nie używaj. Ten autodetect na razie działa efektywnie, a mój kumpel dostał bana za używanie samego healera...
zależy który masz lvl ;p jak Cię złapią jeszcze raz na botowaniu to masz delete :< więc mógłbyś dopisać lvl to odpowiem Ci czy masz zaryzykować
;p
Pewnie używałeś wcześniej tych samych funkcji?
No to sam pomyśl, warto dostać delete?
Te funkcje, które wymieniłeś, nie są niezbędne. Rozumiem pytanie jeśli byś miał chara w 100% botted i by Ci się nie chciało na manualu grać, ale jeśli chodzi o takie rzeczy jak auto heal, runemaking to są to rzeczy niezbyt wymagające. Runek w dzisiejszych czasach nikt nie robi, bo mlvl się wbija z manaskami expiąc, a autoheal niepotrzebny biorąc po uwagę fakt, że mamy hotkeye. Ja odradzam bocenie, w szczególności, że następny ban to delete. Poczekaj te pół roku, aż Ci wyczyszczą kartotekę.
Mam 45 elder druida i 31 ek i tam inne chary jeszcze
Jakbym był na twoim miejscu to nie chciał bym dostać delete. Ten czas, który poświęciłeś na grę nie będzie zwrócony tylko stracony więc nie opłaca się. I do tego jeszcze wydałeś, kasę na pacc więc tym bardziej nie jest to opłacalne. Wniosek= Graj manualnie!
dokładnie, nie opłaca się dostać delejta za coś co możesz robić sam....
nie wiadomo czy w 100% ale pewnie wykrywa te funkcje
Ja tam jade na dworcach moim 61 EK bana dostałem na wakacjach od tamtej pory botowałem, moze nie dzień w dzień ale czesto, wpis w criminal record skonczyl sie niedawno.
Masz 50% szans ze przez 6 miesiecy nie dostaniesz bana i tym samym delete (dlaczego 6? bo wtedy mija ci wpis w CR)
teraz jest to bardzo ryzykowne ( nie wiadomo jak sprawdzaja kto ma bota.. )
jak dostaniesz drugiego bana to juz po grze ;/
radził bym ci nie uzywac (ja uzywalem i ani razu bana nie dostałem)