Witam.
Dziś posypała się kolejna fala banów... Wszyscy moi znajomi bany:
Account banished until Apr 02 2009, 15:45:56 CEST because of using
unofficial software to play (Automatically detected.)
Zabezpieczenia wprowadzone w blackd nic nie pomogły...
Wersja do druku
Witam.
Dziś posypała się kolejna fala banów... Wszyscy moi znajomi bany:
Account banished until Apr 02 2009, 15:45:56 CEST because of using
unofficial software to play (Automatically detected.)
Zabezpieczenia wprowadzone w blackd nic nie pomogły...
No zesz kurwa mac ;/ Uzywam blackdproxy no i sami patrzcie ale zal;/
Wiec juz sie skonczyla era botowania ;/
No już się bałem kiedy nadejdzie ten czas :D wreszcie botplace trochę się zwolnią. Tak wgle to wie ktoś ile kont dostało bana?
hehe a moje dobre stare scrackowane NG działa bez żadnych banów ;D jak ktoś ma NG i ban to niech pisze bo ciekawi mnie czy tylko black dostaje bany czy NG tez ;P
Banished: until Apr 02 2009, 16:07:09 CEST because of using unofficial software to play
dziękować :D
hahaha
a miałem dzisiaj na bocie poskillować xd
jaki fart, że mam problemy z tibią :D
w sumie to troche dziwne, w jaki sposób wykrywają tych botterów.
co do ilości banów to pewnie dzisiaj/jutro się tym pochwalą...
(jade na tibia auto bo na co innego to kasy szkoda a i tak tylko skilluje jak mi się chce)
###down
mhm
Nosz kurwa jego mać! Oni chcą zbankrutować, czy co?!
@up
W kliencie jest jakis szit, ktory wykrywa boty
@down
no life?
Hahahahah, a jak dzisiaj rano zraportowałem bottera o dziwo pojawił się GM ( w sensie wszedł na Nerane! ;o) i napisał mi, żebym był cierpliwy, gracze wkrótce zostaną zbanowani... ucieszyłem się, że może za parę dni kolejna fala banów, a tu proszę, już dzisiaj! ;d
Heh! :] Mnie oszczędziło (a dziwne bo używałem Elfa i blackd)... Ale i tak już nie będę chyba grał, więc mogą ją zbanować ;d
Cipsoft znalazł sposób na botterów i konsekwentnie ich tępią... No zobaczymy co z tego wyjdzie ;]
Pozdrawiam, Masaker
Wszystkie moje postacie na Blackd nietykalne
Jeszcze kilkadziesiat minut i sie pojawi ile kont poszlo na urlop
CipSoft coraz bardziej mnie zaskakuje. :) Ciekawe ilu graczy jeszcze poświęci...Cytuj:
Today we have punished 5163 Tibia accounts for using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been identified by our automatic tool. For this reason, complaints about these punishments are in vain.
Btw. Mnie się zdaje czy ta liczba maleje:
?Cytuj:
37141 Players Online
Nareszcieeeeeeeee! Doczekalem sie tego! Dopiero dzisiaj bo chcieli sprawdzic, czy osoby ktore dostaly ostatnio bana dalej beda botowac haha! Nareszcie koniec botow~!
Ja boce na tbia auto i nie dostałem bana :D
jedno z moich 20 kont zbanowane :< na tym charze nie uzywalem nawet mc, samo blackd, od 25 do 69 lvla w tym samym miejscu, po 7-15 h dziennie ;D