Właśnie na harmoni zrespil sie orsh
11:24 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
Zobaczymy czy ekipie uda sie go pokonac
Wersja do druku
Właśnie na harmoni zrespil sie orsh
11:24 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
Zobaczymy czy ekipie uda sie go pokonac
no fajnie , a masz pacca? weź noob chara i zrób jakiegoś screena coś napisanie samego komunikatu nie jest cool O_o
niestety z bicia nie mam ale loot to
11:46 Loot of a Orshabaal: 48 gold coins, 21 gold coins, a mastermind shield, a stone skin amulet, a crystal ball, a robe of the underworld.
A Ja tam bylem i padlem az 2 razy :D super, niezly team byl, bili go moze 30 sekund.
Sorry ale jesli sie chcesz z nami po podniecac to przynajmniej co zamiesc, ( Fotke lub filmik ) bo ze orsh na kazdym servie juz byl to szczegol
http://i70.photobucket.com/albums/i1...K/e1e10647.jpg
Jedyne co mam to
Na Harmoni Orsha to nic;PP takie lvle xD
takich przypadków było sporo i ludzie sobie radzili xD ale przyznam gdyby skosić loot z takiego oshaabala no to było by miło szczególnie gdyby coś fajnego poleciało
PS: 100 post
Powinno być więcej na lootów bo nudy ...
mocny monster :D
w pizdu jak nie wakacje to ban albo sie zrespi o kretyńskiej godzinie;<
poczekam nastepne pol roku moze tym razem sie zalapie...
gz ubicia ;) szkoda tylko ze loota pewnie zajebali
ladne hity szly po obu stronach ;DD ktos sie zwinal z h lvli na combo u,u szkoda zdarza sie hehehe
dzisiaj orshabaal to juz nic takiego a i loot jest sredni
lepszy drop jest z hellgoraka ktorego normalnie sie bije jak potwora
ale coz takie czasy w tibi
Nie powiedzialbym ze loot ladny. Nie nadzwyczajnego nie spadlo. Ani brain ani zadne rare...
Byl to drugi orshabaal na harmonii, pierwszy byl w lipcu 2008.