-
Dziwny pokój?
Dzisiaj przeglądałem sobie mapkę tibii, i natknąłem się na coś takiego między podziemiami Thais Ancient Temple a Trolls Caves
tibia.pl/earth.php?x=32554&y=32204&z=11&q=132.44
Czy ktoś jest w stanie wyjaśnić mi jaki jest cel istnienia tego oto pokoju? Czy jest to po prostu efekt mojej niewiedzy, czy coś, powiedzmy, niecodziennego
#down
niestety, nie, gdybym wiedział, nie pytałbym :P
-
Możliwe że jest tam Quest chociaż nie jestem pewien. A do kąd prowadzi ten teleport ? Wiesz ?
-
1 załącznik(ów)
hmm nie wydaje mi się żeby to był jakikolwiek quest ...
według mnie jest to jakieś dojście do monsterów :))
np. jakiś boss ale nie wiem ... :P
dla leniwych :
-
a tam chociaz sie cos respi czy nie?
bo na tibia.pl nie jest pokazany respawn. Może tylko kilka osób rozwiązała ta tajemnice?
-
tam sie expi, wiem, bo tam bylem, dawno i nie wiem jak tam dojsc ;p to bylo CHYBA cos po drodze na mint... pare ghouli tam tylko jest
-
Z tego co pamietam to jest jedna z drog prowadzacych na banshee quest pod ghost landem
-
Nie pod ghostlandem.... Jak sie idzie do mint to trza troche do gory jest pomieszczenie z 3 ghoulami i teleportem jak sie wejdzie do tp to jest ten pokoj, kilka ghouli i 1 ds.
@edit
jak ktos chce to moge na neranie zaprowadzic... tylko trze bedzie droge przeczyscic bo eq nie mam :P
-
To jest jeżeli dobrze pamietam ghoul room, a tp prowadzi tu tibia.pl/earth.php?x=32527&y=32155&z=12&q=132.44&r=1. Stare, żadnego questu tam raczej nie ma
-
1 załącznik(ów)
@edit
jak zaczynalem pisac to pana up nie bylo ;( <tyle czasu zajelo narysowanie mapy xD>
w A sa schody, wchodzisz up i tam masz takie male pomieszczenie z tp i 2 ghoulami, wchodzisz w tp i pojawiasz sie wlasnie tam, masz tam pare ghouli i 2 DSy
-
Podrodze na mint trzeba odbić w góre wchodzi się do góry sa skelety jeszcze raz w góre 3 ghoule i tp w tp jest 1 ds kilka ghouli i skeletów
Brak questa w tym roomie
-
A nie wydaje wam sie ze to pokoj z questem na brass armor,brass legi,~~?? Jest tam pare ghouli i skeletonow...a tym tp wlazi sie do pokoju ktorym sie wlazi.