:(
Wersja do druku
:(
Fajne opowiadanko daje 7/10. Gratuluje że twój 1 post jest porządny żebyś zobaczył pierwsze posty innych ^^ oczywiście ja też nie jestem święty xD Czekam na następne części opowiadania.
MÓJ 100 POST !!1!111 onnoene!!1!1!1on1 1111!!!!!on1N!!111!!11!!one
Ekhem przepraszam ... ale ucieszyłem się xD
Nie podoba mi się.
Nudne, chociaż odrobinę lepsze niż przygoda takiego innego newbie co zapomniałem jaki ma tutaj nick.
Oryginalność... tak trudno zrobić coś zaskakującego taki Mietek Flacha napisał swoją biografię i w tym samym lub następnym tygodniu pojawiło się z sześć...
Wybacz ale nie zainteresowałeś mnie.
Pewno myślisz, że ci nie uwierzę z tym twoim fartem.
Zdziwię cię, uwierzę. Sam jak miałem chyba 10 lvl, przechwyciłem w depo parcela,w którym było 4cc (dokładnie 3cc, 100 platynek, 73gp i chain armor). Także gratuluję. Moim zdaniem mogłeś bardziej opisać swoją karierę na mainie. W końcu nie każdego ciekawi zabijanie ratów na rooku ;s.
Ocena: 4/10
No wybacz ziom ale biografie mi się już przejadły.
# Down
Ale go potyrałeś...
Nie tak ostro bo jeszcze się zamknie w sobie.
Tak tak.. oczywiscie WSZYSTKO znalazles tutaj nie wiadomo skad 140k w banku tu 40k w parcelu bohy na ziemi addon items na ziemi mms za 50k sory ale nie chce mi sie wierzyc 0/10 !
#EDIT
Po za tym takie skille i mlvl u knighta ?? PFFF 10mlvl u knighta wiesz co to jest ???
Z takim mlvl to by o tobie na tibia.pl pisali -.-
Po 1., rozumiem, że się nie podoba.
Po 2., zrobiłem paladyna... nie knighta...
Po 3., ja opisuję tutaj wszystko co mi się obecnie przytrafia, szczerze i od serca.
Po 4., wiem, że wam biografie się przejadły, no ale cóż, taka moda.
Po 5., ten świat to Isara. Tam MMS za 50k to nic nadzwyczajnego.
Po 6., zgadzam się z tobą, że opisałem bardziej Rookgaard, niż mainland. Zrobi się to i owo ^^'.
Po 7., te addon items to mój stary, dobry przyjaciel przysłał. Dziś 82ek na emeryturze.
Po 8., wprowadziłem wiele drobnych poprawek.
Hehe, również gracz z Isary ^^'.
Jednakże, nie mogę podać Ci nicka, mimo, że pewnie teraz uwierzysz, że ściemniam z moją historią, ale nie mam zaufania do ludzi.
ta już a w dp, full set -.-no bez przesady to nawet 5 latek lepszą ściemę wymyśli-.- 10 m lvl LMAO! i na tym lvl .. ogar ogar plzTak tak a na 25 już na demy pójdziecie ;-/_/-;
ogólnie historia żałosna bez sensu, podkolorowana i to nieźle..
Hehe, krytyka ^^'.
Niestety, full seta w dp nie było, lecz któż to wie.
Jeżeli Cię dziwi taki otóż huncik na dragonach oraz pojedynczych DL'ach, to się nie dziw. Obecnie, kiedy profesje w Tibii są zbalansowane to nic trudnego. Normalne smoki biorę solo, czasem zarzucę czar leczący lub wypiję płyn uzupełniający manę.
Jednakże, na smoczego lorda zawsze znajdzie się pewien podróżnik, który postanowi się z nim zmierzyć razem ze mną.
Dlaczegóż myślisz, że 10 mlvl trenując na monku przez długi czas, płacąc po 450~gp za godzinę, czasem więcej, jest niemożliwe? Zazwyczaj przy skillach 65~ paladyni już mają 8.
Ostatnio miałem 90k na refugii i 50k na danubii.
Człowieku, ludzie skillują do 100/90 jak są wytrwali i mają kasę. 10 mlvl na pallku cię dziwi? Hah.
Na dl'ach można chodzić na 25 lvl'u, jak ma się dobrego blockera.
@top
Cóż, masz niezwykłego farta, ale ogólnie historia jest... po prostu nudna. Nic się nie dzieje, dostajesz itemy, nic po za tym.
Dopóki nie będziesz miał większego lvl'u, sądzę że nic się nie wydarzy.
Mieciu napisał biografie i od razu armia kseroboyów rzuca się do ataku o.0
W sumie to nie jest tak źle, ale przez to że to biografia 4/10 :S
Ogólnie nudna^^ Napisz w inhym klimacie^^
@Up
oraz
Pierwsza była biografia pt. chyba "Moja długa przygoda z Tibią" nie pamiętam już czyja.
@Topic
Średnio Ci to wyszło, w sumie, to z dwóch pierwszych miesięcy gry trudno coś ciekawego znaleźć, nie licząc spotkania z hunterem (PK!) czy odkrycia zajebistego respa Trolli przy Carlin (z zajebiście trudnym dojściem, bo kto by grzebał w skrzynkach przy statku) i dojścia do okropnie zagmatwanego miasta-lasu Ab'Dendriel, w którym nie da się znaleźć depo ;d
Nie oceniam.
Fajnie się czyta choć w niektórych miejscach wieje nudą.
9/10
# Blue.
No wiem, że jego nie była pierwsza, ale jak napisał to od razu się wysyp zrobił.
Bo wtedy jak była ta pierwsza biografia to nie były jakoś popularne.
PS: Napisał ją chyba Paajac_/
@Up
No w sumie, po tej jednej wyszła ta pajaaca i był koniec, a miecio zrobił 'refresha'
To była ta.
http://forum.tibia.org.pl/showpost.php?p=2889743