Siemka. Mam blokade na ip 30 minutową jak próbuje się logować to pisze ''IP adress blocked for 30 minutes. Please wait.'' Za co mogłeś coś takiego dostać? :P
Wersja do druku
Siemka. Mam blokade na ip 30 minutową jak próbuje się logować to pisze ''IP adress blocked for 30 minutes. Please wait.'' Za co mogłeś coś takiego dostać? :P
za to ze wpisales kilka razy zle passy (albo ktos inny jezeli masz wewnetrzne ip dzielone z kilkoma osobami, np w osiedlowce)
@down
mowie przeciez ze musisz miec wewnetrzne ip, czyli ktos inny kto ma takie samo ip jak Ty wpisal zle passy i masz zablokowane...
Czasami się pojawia taki błąd bez żadnego powodu. Miałem tak czasem i wystarczyło wyłączyć i włączyć internet. A jak nie to spróbuj zrestartować kompa.
U mnie się tak pojawia jak jakiś noob z mojego miasta wpisze źle passy i całe miasto blocked ip ale nie wiem może ty masz neostrade
Taki komunikat moze ci sie czesto pojawiac jesli twoja siec jest duza, i ma tylko jedno ip zewnetrzne. Nawet bez twojej ingerencji, wystarczy ze masz jakies dzieci ktore robia ci na zlosc wpisujac pare razy pod rzad zle passy~.
Wlasnie mi dzis tez sie to pojawilo. Nie wiem dlaczego:d
Mój kumpel mial kiedys IP Blocked 5 minutes przez całe 2 miesiące, wkońcu metodą prób i błędów odzyskał konto [przez mail] i wszystko mu wróciło do normy.