Slyszalem ze dzis wielu botterow dostawalo automatycznego bana.
Account banished until Mar 01 2009, 13:55:29 CET because of using unofficial software to play (Automatically detected.)
Dla bezpieczenstwa wylaczylem bota.
Co o tym sadzicie?
Wersja do druku
Slyszalem ze dzis wielu botterow dostawalo automatycznego bana.
Account banished until Mar 01 2009, 13:55:29 CET because of using unofficial software to play (Automatically detected.)
Dla bezpieczenstwa wylaczylem bota.
Co o tym sadzicie?
No...ja tez dostalem ;d
Że lepiej nie bocić przez pare dni
@Edit
o kur! 4,5k banów! pobili rekord xdd
btw
,,As was already stated in January's featured article, we do not want cheating in Tibia and we will continue to develop and improve our automatic detection tool to punish cheaters. We will also work hard on preventing cheating in general"
Sobie kasy już nie zarobią z pacców, oj nie zarobią...
prawdopodobnie przyczyną banów był jakiś mini patch i wykryli ng cracked, ponoć przesuneli jakieś drzewko na banucie ale to nic pewnego
btw. na neranie ostro bany wśród 150+
a, nawet Mighty Xaszkil 230rp oraz Bodzio'Szajs 223ek dostali delete
no nic, poprostu nie używać bota :p
#edit
4959 Accounts Punished for Cheating
rekord xd zwykle było po 600
#down
albo poprostu nie botuj xD
ja mam licencje blackd, a nie używam :p bo po co dla rp :)
Bo trzeba być kompletnym tępakiem aby od upa siedzieć po 12h dziennie na tych samych expowiskach.
Sam używam blackd na dwóch chara na raz i jakoś bana nie dostałem.
Chcesz uniknąć bana - botuj i myśl
Lol, te bany zostały zliczone z kilku ostatnich tygodni a nie tylko z dzisiejszego dnia. Niektóre więc były z tego automatycznego narzędzia, a reszta z normalnych banów od GMów.
Na nebuli poszlo ponad 100 osob.202ms i 150ms deleted i wiele innych, ktorzy nie lapia sie w staty.Cipsoft walczy z botami a to sie rowna koniec ery Knighta :>
Czyli Cipsoft robi jednak coś w te stronę - bardzo mi się to podoba ; )
Ciekawe w jaki sposób ich wyłapują.
Lepiej powyłączać na troche te boty, a i tak zapewne blackd sobie z tym poradzie szybko.
Mam 123 lvl na neranie i też dostałem. Połowa moich kolegów podostawała bany a nawet gma nie było no kuuurde :/
Oni banują nawet za wcześniejsze dni. Jeden gość (z innego forum) ostatnio zalogowal sie 8 stycznia, a dziś dostał bana.
Najśmieszniejsze jest to, że Gryphie z Celesty delete. xD
Prawdopodobnie miał Blessed Shield na Antice.
Screeny pokazywał.
Nie wiem o co wam chodzi , ja normalnie boty puszczam , 2 mc włączam i nockę wale.. Jakoś GM nie przychodzi ,a ja mam jeszcze bardziej zrypanie bo nie mam dźwięku i nie słyszę alarmu w bocie.
<ważne że bana nie mam ^^>