21:01 You see The Frog Prince.
Widziałem takie coś koło Thais. W pobliżu NPC Lugri (respią się tam 2 beholdery i ghoul). Obok tego czegoś był zwykły Green Frog. Zabiłem obie żaby, ale były puste. Spotkał się już ktoś z czymś takim?
Wersja do druku
21:01 You see The Frog Prince.
Widziałem takie coś koło Thais. W pobliżu NPC Lugri (respią się tam 2 beholdery i ghoul). Obok tego czegoś był zwykły Green Frog. Zabiłem obie żaby, ale były puste. Spotkał się już ktoś z czymś takim?
Prince to książe (chyba tak) :P jest nawet bajka o tym :P
Skopiowałem to co mi się pojawiło. To jest nazwa własna. To nie fake. Ja się chcę dowiedzieć co to jest. Google.pl nic nie wie o czymś takim...
Trochę to dziwne.
Poszukaj tego na tibia.com, w liście potwory. Jak nie ma to albo ściemniasz albo jestem do bani (:[)
Nie ma tego na tibia.com. Zwykłego Green Froga też tam nie ma...
Aha, to znaczy że tibia.com jest do bani a nie ja <yay>!
@top
Jesteś pewny że nie kłamiesz? Przyznaj się, nikt Cię tu nie zbije...
@edit
Wyszło! Kłamiesz! Google o tym już słyszało...
Pierwszy wynik po wpisaniu "the frog prince tibia"
tibia.wikia.com/wiki/The_Frog_Prince
Takie trudne?
@down
Wydało się...
Jestem do bani... =(
Przepraszam, ale mi nadal tego nie wyszukuje xD. Dzięki TheOnlyMad.
http://tibia.wikia.com/wiki/The_Frog_Prince
Boss żab. Resp losowy.
Zapewne jakaś iluzja do tej żaby z bajek... daj całusa a tu puff żaba się zamieni w księżniczkę czy co tam jeszcze.
W tibijskim stylu... zrzynać wszystko ze wszystkiego byle by było jeszcze jedno 'coś'
To tak jak z tym bossem amazonek, czy tam walkirii, nie pamiętam jak się nazywała. Xenia? coś takiego
@TheOnlyMad
Zabij mnie i zastrzel, a potem zabij, ok?
Napisałeś w temacie cztery posty, ja jeden i masz do mnie pretensje? \o/
W czym tylko jeden Twój post miał związek z tematem... No nie, może dwa, ale jeden to paplanina o t.com
No KURWA!
Nie widzisz, że napisałem to samo, z lepszym opisem w poście wyżej?
Po co to poprawiasz? Nie widzę powodu żeby spamować z taką ilością postów, ograniczeń takich jak ja już nie masz. Więc po co? Nie widzisz, że problem został rozwiązany? Założyciel tematu nawet mi podziękował. Ale nie, bo ty pro iful wielki ro musiałeś nabić bezsensownego posta.
#theonlymad
piszesz wiecej postow w jednym temacie niz ja pisze przez tydzien, ogarnij sie troche co? myslisz ze przez licznik ktos zapamieta twoj nick? ;o
#topic
jak zostalo wyjasnione boss zab :< pierwszy raz cos takiego widze...
Tak, i wszyscy mnie będą uwielbiać.
Nie jestem taki głupi, tylko wkurzają mnie te ograniczenia, typu "nie możesz wklejać zdjęć, nie możesz ustawić avatara" itp. itd.
Zobaczcie sobie moje posty nie z dzisiaj. Nie będą takie spamerskie ani nic. Dzisiaj (w sumie to wczoraj) zacząłem tak spamować.
@top
Co tu jeszcze do dyskusji? Zwykły niby-boss, dodany po to, żeby był i ładnie się prezentował. Tak samo jak Munster itp.