-
Nowe Supported Fansites!
Po ostatniej zmianie w programie stron fanowskich, znacznie łatwiej jest dołączyć do tego zaszczytnego grona. Witamy pięć nowych Supported Fansites!
Trzy z nowych Supported Fansites oferują wiele informacji o Tibii w różnych językach. - Tibia ML jest stroną wielojęzyczną, znajdują się tam informacje w języku angielskim, holenderskim, szwedzkim, portugalskim, polskim, oraz hiszpańskim.
- Gracze znający portugalski powinni odwiedzić również stronę Portal Tibia.
- TibiaVenezuela zawiera tibijskie informacje w języku hiszpańskim.
- Jeśli lubisz RPG, na pewno spodoba Ci się Tibia RP. Możesz tam między innymi dzielić się swoimi opowieściami, lub razem z innymi graczami uczestniczyć w interaktywnych przygodach.
- Jeśli natomiast chcesz pokazać światu swoje zdjęcia z gry, udaj się na TibiaPic.
CipSoft życzy mile spędzonego czasu na nowych stronach!
-
Wielkie gratulacje dla tych stron. Szczegolnia dla TibiaPic, ktore przy dobrej reklamie zyska wielka popularnosc i bedzie strzalem w dziesiatke :)
-
Z Polski nic, może to i lepiej.
-
Po przeczytaniu tematu pomyślałem - TORG! Ale chwile potem uświadomiłem sobie, że to niemożliwe Xd Wielkie graty dla wszystkich portali, miejmy nadzieje, że będą prosperować lepiej niż niektóre dotychczasowe fansity.
-
hehhe nie wiedzialem ze tibia ml jest tez po pl xxd;p wogole myslalem ze nie ma juz rzadnego fansitu zwiazanego z pl bo tiibia peel juz nie jest xdd ;p
sija ;*
-
szczerze to zadna nie przypadla mi do gustu tak, jak TORG ^
;]
jedynie na tibiapic bede zagladal. Ale ogolnie to spoko ze sie to rozszerza ;d
-
na tibia Multi Language masz polski tez. szkoda tylko ze udziela sie tam 5 osob, ja mialem ok. 8 miesieczna przerwe i wrocilem niedawno....system zetonow to niewypal, ale ok.
pl.tibiaml.com
@up
ja tez na tibiapic to bardzo ciekawy portal...
///
~~GRATZ~~