-
Zmiany w regulaminie
Postanowilem wprowadzić niewielka zmiane w regulaminie:
9...W sygnaturkę nie wstawiamy żadnych wulgaryzmów. Zabrania się umieszczania w podpisach tekstów obrażających innych, które mogą być tematem dyskusji i niepotrzebnych spięć. Podpis powinien zawierać maksimum 5 linijek i nie być większy niż 100KB.
Takie rozwiazanie sluzyc ma przyspieszeniu dzialania forum.
P.S. Trwaja prace nad calkowicie nowym i kompletnym regulaminem forum - premiera juz wkrotce! :)
-
No i tak ma być ;) Do tej pory przeszkadzały mi zbyt duże opisy (szczególnie te, które 'dostawiały' poziomy suwak)
-
@Premiera
Czkeam z niecierpliwoscia
@topic
Dosc bardzo duzo osob ma wielkie podpisy teraz gsy ty sie za to wziales moze wreszcie zmiejsza....
@Arch
Wyslalem ci wiadomosc
EDIT : @up nom tak ma byc a skoro ta decyzja ci sie podoba to zmniejsz podpis ;]
-
No to fajnie :)
A co do wielkości (pikseli)
To ile? Tak jak było- czyli tak jak się widzi modkom?
czy może teraz można mieć wielki jak się chce?
-
dobry jeest mój podpis???
-
Mhm , duzo sie nie zmienilo w nowym regulaminie , czuje sie winny za zmiane go poniewaz mialem nieodpowiedni podpis ; (
-
Maam nadzieje ze to poczatek zaostrzania regulaminu bo narazie jest on troszeczke..smieszny
-
Dobrze, że zmieniliście reg, ale powinien powstać punkt o tym żeby nie tworzyć tematów po to żeby zareklamować swoje forum. Link do takiego tematu http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=30533
-
No i dobrze. Powinno byc tak, że podpis nie może rozciągać okna w rozdzielczośćci 800 x 600 bo obok 76x 1024.... coś tam jest to najczęściej używana rozdzielczośc.
-
po 400 od moda .. za podpis .. xD
-
@Skiter
Czemu tak lubisz romzawiać o warnach? -.-() ...
@topic
Bardzo fajny pomysł, ten dodatkowy pasek przesuwania w poziomie jest często zbędny :)
-
Mam pytanko, czy link w moim podpisie (moje small zjebane forum xD) jest "legalny", bo tak średnio chce warna, a o banie niewspomne więc wole sie spytać :P
-
Nie no 2 newsy w 2 dni.
Staracie sie. Dobrze ;]
@ topic
NAreszcie znikną kilometrowe podpisy...
-
I to jest genialne ... Ludzie mieli takie dlugie opisy ze szkoda gadac...
Zreszta wiekszosc przedmna tez to mowila:)
-
Najlepsze są podpisy 2 x większe od posta, z czego większość to obrazek ;P
Tak btw mój podpis jest gut?