Jak pewnie już zauważyliście, albo i nie, w ostatnich dniach dokonaliśmy kilka małych zmian kadrowych:
Wersja do druku
Jak pewnie już zauważyliście, albo i nie, w ostatnich dniach dokonaliśmy kilka małych zmian kadrowych:
No to "wierny kadrze punkt G" w zasłudze za mierzenie podpisów i tłumaczenie newsów, dostał wymarzone stanowisko? Jakoś wiele się nie zmieniło, standardowo życzę cierpliwości nowemu członkowi kadry w pracy na forum, oraz reszcie, która ma teraz więcej do roboty. Trochę szkoda, ze wiader odchodzi.. ; S
Jee, Hi... to znaczy Paweł znów jest modem. Zacznie się koszenie osób piszących "a ja mam spike sworda, przeszlem przez wode i sa wzialem". Szkoda tylko że coraz więcej osób odchodzi na emeryturę.
Gratuluję Grayowi, wreszcie doczekał się stanowiska :P
największe gratulacje dla Greya ;) w końcu zasłużył sobie na kolorka...
szkoda tylko, że tyle osób odchodzi, chociaż niektórzy tak jak Paweł później wracają..
Gratuluje wszystkim ;) ktorzy wrocili, przyszli oraz awansowali xD. Szacunek dla tych co odeszli. PZDR
Nowy niebieski?
Czegoś tutaj nie rozumie ; o
Dopiero co spławiłeś Explo gdy pytał o robotę a teraz pojawia się nowy? oOCytuj:
Mandarke napisał
#Fejfer
SignedCytuj:
Widać było, że Gray się stara o stałe miejsce wśród użytkowników. Ale żeby dać mu redaktora? Jak na razie nie jestem do niego przekonany i chyba ten stosunek szybko się nie zmieni.
Witam ponownie, tym razem w nowych miejscach ; )
Gray się schytrzył, dał w podpisie tylko nagrodę za "Najbardziej pomocnego użytkownika.", szkoda tylko, że zapomniał o "Największym spamerze.".
Widać było, że Gray się stara o stałe miejsce wśród użytkowników. Ale żeby dać mu redaktora? Jak na razie nie jestem do niego przekonany i chyba ten stosunek szybko się nie zmieni.
Reszcie można pogratulować lub też podziękować za pracę na forum. ; )
Od wczoraj tu jesteś? To dość powszechna prawda, że na stanowiska wpycha się znajomych a stanowiska kończą się wtedy, gdy kończą się znajomi: jak widać Exploo~ nie ma znajomych ;/
Zresztą gdyby Exploo~ reportował podpisy za duże o 2(kb/px) może by tego redaktora dostał ;p
wiader[*][*][*]
Wiwat Gray! Wiwat wszystkie stany! Wielkie gratulacje. Jest on chyba najbardziej aktywny w dziale "pomoce w tibii" życzę dalszych sukcesów
yeah yeah!
Gray to zasłużył, i dobrze niech mu się wiedzie!
zawsze będzie miał ode mnie poparcie!
a z tych którzy odeszli, dobrze że jedna z nich odeszła, nie powiem kto ale może wam też uprzykrzył życia :/
Z tego co mi wiadomo, to Gray robi bardziej za newsmana niz redaktora. Co nie zmienia faktu, ze i tak gratuluje ;p
Gray powinien być przykładem, wiedziałem ,że prędzej czy później zostanie "kolorowym".