-
Bronze Amulet
A więc ostatnio powróciłem, do mojej postaci na rooku i idąć do trade room, zauważyłem kolesia, który krzyczał "Sell bronze amulet 500gp" Pomyślałem- kupię za 500, potem sprzedam za 1k. Kiedy doszło do trade okazało się, że amulet ma 187 chargest left. Zapytałem go skąd go ma i czemu jest niepełny, a on twierdził, że na mino hellu expił i stracił. Jak to możliwe? Czy jest jakiś potwór wysysający mane na rooku?
PS: Nie, nie pomyliło mi się z Silver Amulet.
Screena nie mam, bo wtedy byłem u kolegi a on ma linuxa i w ogóle zjebanego compa.
Nie ma dowodów, nie ma tematu... plotki nas nie interesują!
Aqualek
-
Jakbyś podał mi nick na PW i świat na którym grasz, to bym zweryfikował, czy mówisz prawdę, czy też nie.
A... może nie kupiłeś? Co za pech ;<
-
App Sheng wysysa manne, wiec majac amulet na sobie, podczas ataku, mozesz stracic nieco ladunkow.
-
Cytuj:
loC napisał
App Sheng wysysa manne
Ciekawe od kiedy? -.-
-
?!?!?
Sprawdzam potwory wysysające manę i wnioskuje:
Mało ich jest. Najpopularniejszy to Beho
AS nie wysysa many.
-
Temat do zamknięcia
2.Jaki świat, może dałbyś jakiegoś screena? Co wysysa mane?? Takie pier****nie babci Stefanii...
Pozdro,
Reavix
-
echhh... to dziwne mi się wydaje że żaden potwór na rookgardzie nie wysysa many. Czy przypadkiem nie kłamiesz ?
-
po co na rooku ma być potwór który wysysa mane skoro nie ma na rooku magii??
-
CHOLERA!!! bronze amulet wypada zdaje się z mino... poprostu loot jest taki sam na rooku jak na mainie!!! i tyle! co to za głupi temat pokroju "bestia xD" omg...
na rooku nie ma potworow wsysających mane!!! to był pewnie sliver amulet i nie pierdol że ci sie nie pomyliło!Albo jak większość robisz temat "dla gnicia" nie wiadomo poco! nie karmić trolla!
Temat do zamknięcia
@down
wyraźnie napisałem "na rooku nie ma potworow wsysających mane!!! to był pewnie sliver amulet i nie pierdol że ci sie nie pomyliło!"
-
@up
poprostu n/c .... poziom twojej inteligencji jest kosmiczny... nawet pierwszego posta nie przeczytales!!
@n topic troche malo wiarygodne,
-
Daj zdjecie dziewczyny bo bez tego sie nic nie dowiemy... ;ppp
Daj Skrina , jak nie masz = nie prawda...
-
mi też się wydaje iż to jest silver, bo co mogłoby mu zabrać mane??? jakiś nowy potwór? może wisp jest na rooku ;p
-
Też nie wiem co wysysa mane, screena nie mam, bo jak pisalem bylem wtedy u kumpla a on ma komp-skansen i linuxa.
#DOWN
Ale jak z kolesiem gadałem i się pytałem go skąd ma itp, to jak się dowiedział, że żaden potwór nie zabiera many to napisał że sprzeda za 1cc, następnego dnia myślałem, ze mu przeszło i sprzeda jednak za 500, ale ponoć jakiemuś rookerowi sprzedał.
Możecie myśleć, że ściemniam, ale ja na prawdę widziałem tego Bronze Amula. Dowodów nie mam niestety :(
-
Może i bzdura, ale mówisz, że kupiłeś go i chciałeś sprzedać, co wnioskuje, że to twoja postać, więc wejdź na swoją postać i zrób zdjęcie tego amuletu?
Jeżeli masz jeszcze ofc, a jeżeli nie to sie pomyliłeś.
-
http://forum.tibia.org.pl/showthread...77#post2875577
Post Aqualka :]
Myślę, że to samo wypada Tobie napisać.
Bez dowodów nic nie zdziałasz, takie gadanie. Równie dobrze ja mogę zrobić temat "Łał zabiłem mino maga ale nie udowodnię Wam bo nie mogę ".....
Elfis #