Dziś z nudów specjalnie sobie poszedłem na amazon camp patrze a tu skarbiec, dotego podziemia zostały powiększone.a co w tym skarbu? sami zobaczcie ;)
Czyżby znów jakiś new quest lub powiązania z tajemniczymi questami np Jakundaf ;)?
Wersja do druku
Dziś z nudów specjalnie sobie poszedłem na amazon camp patrze a tu skarbiec, dotego podziemia zostały powiększone.a co w tym skarbu? sami zobaczcie ;)
Czyżby znów jakiś new quest lub powiązania z tajemniczymi questami np Jakundaf ;)?
Moim zdaniem ten skarbiec pełni taką samą rolę jak skarbiec Imperatora w Kazordoon :P
Czyli pokazową xd
ta gdyby był dla picu to nie tworzyli by go (; i napewno sie da wejść, bo wszędzie sie da wejść tylko trzeba wiedzieć jak poczytać te różne książki itd i sie dostaniesz wszędzie gdzie tylko będziesz chciał.
@ 2 up
A To odrazu wszystko musi być pokazowe? jakoś nie chce mi sie wierzyć że nie da sie dostać do skarbca bo takto by było to bez sensu i potwierdzało że nie da sie dostać do banshee na jakundaf, bazyla w kazz i innych miejsc (;
To zabieraj się do czytania. Będziemy czekać na twoje wyniki.
Chociaż wątpie, że CipSoft rozdawał by golden boots
Do czytania sie zabiore, ale wyników czytania nie podam (; niech każdy działa sam i odkrywa nowe rzeczy przydatne do jakiś tajemniczych questów.Ta jeśli miałby ich nie rozdawać to po co je wogóle tworzył? raczej nie potrzebnie co?
Chyba nie wierzysz w to że cipsoft dał by golden bootsy na 100 % to only pokazówa.
Taa, quest na Golden Boots + śmieci, osoba która go rozwiąże może codziennie po SS przyjść i wziąć se nagrody -.- Bezsens. Zresztą po co komu jakieś skrzynki, które chyba nie mają volume?
To jest dokładnie coś takiego jak na piratach, myslisz ze tam tez jest quest? Człowieku tu nie ma żadnego questa, a Cipy dla ozdoby to zrobili pozatym te Golden Boots ;/
Hahahaha... To żeś mnie rozbawił :D
Gdyby nie te skarbce to Tibia zgubiłaby całkowicie swój klimat RPG. Btw. Jak sobie wyobrażasz questa? Ani z Valkiriami? Wiem! Z tego Ani będzie książa którą drzwi otworzysz? Bez żartu >.< Zamiast czytac książki w pikselówce poczytaj jakieś normalne (nie o tibii) w rzeczywistym świecie. Weź wyłącz komputer i wyjdź na dwór.
#topic
Widziałem ten skarbiec już jakiś czas temu. Zamknięty. Nie da się wejśc. Ozdoba jak ten w kazz, lub inne. Nie nadaje się to na mit. Jak dla mnie close topic.
Temat zamykam... Zaczniemy dyskusje gdy znajdziecie jakieś podłoże rpg które udowodniłoby , że quest istnieje.
Aqualek