Cipsoft w summer update 2008 wprowadził quest na demon legi oto filmik:
tibiacam.tv/cams.php?id=gqw0c58en5xb6p0i
Wersja do druku
Cipsoft w summer update 2008 wprowadził quest na demon legi oto filmik:
tibiacam.tv/cams.php?id=gqw0c58en5xb6p0i
Ciekawy quest a zarazem prosty :/
tu macie zdjęcie z Final Room
Załącznik 61138
Kurwa czemu te cipy muszą wszystko pierdolić... Kolejny rare item będzie tak dostępny jak plate legi... Niedługo wszystko udostępnią i w ogóle.
A mogę się spytać czy jest wiadome czyj leży tam grób ? :)
h t t p ://tibiacam.tv/cams.php?id=gqw0c58en5xb6p0i
Link do filmiku i odtwarzacza. Działa dobrze, bo już obejrzałem. Przy odplaniu filmiku trzeba wybrać Tibia.exe , żeby filmik działał.
PzDr,
Kabraxis
PS
Quest będzie zmodyfikowany tzn. utrudniny bo jest za prosty
TO tyle w tym temacie
Mam nadzieję, że go wkrótce wycofają, w przeciwym razie rare przestanie być rarem, a mity i legendy (jedyna atrakacja w grze) wkrótce przestaną istnieć.
CM na forum powiedział że liczyli, iż quest zostanie zrobiony po około 6 miesiącach... Tak więc quest narazie zostanie (Chyba) zamknięty i utrudniony... A osoby które questa zdążyły wykonać, itemy zachowają...
Dziękujemy, dobranoc ;d
Pozdrawiam, Masaker
Ps. Ludzie itemy zachowają, bo według CM nie były one zdobyte nadużyciem jakiegoś buga, tylko niedopatrzeniem Cipsoftu... Tak więc chamskie było by im to odebrać :)
Ps2. W każdym bądź razie quest na pewno zostanie utrudniony... I nie będzie już taki łatwy :)
@down
Coś ty taki nerwowy? ;p To tylko gra ;d
@Up
Jak to powiedzieli "nie doceniliśmy naszych graczy" - chuja mnie to obchodzi ich wina, według mnie to i tak wina buga (drzewko przepuszczało), lub kolegów "co wiedzą więcej". Jeśli parę osób zrobiło go głowiąc się nad nim to wielkie gratz. Tylko CipSoft chyba zapomniał jak to PoI wykonali zaraz po update... Też mogli zamknąć Quest...
@Topic
Moja solution, żebym nie dostał warna. Idziemy do DC lub koło tego kręgu zdobywamy dowód i idziemy do Oldraka on nas wysyła/enchantuje toporek. Idziemy rąbać drewno i demonki. Wracamy do Oldraka, po nagrody i happy - pewnie po raz enty napisane :D
PS. W nowej instalce TibiaCam TV wykryło mi virusa LOL
Cytuj:
Żądany adres nie może zostać pobrany
Podczas pobierania adresu:
http://tibiacam.tv/download/TibiaCamLite
-2.0.exe
Wystąpił następujący błąd:
Żądany obiekt jest ZAINFEKOWANY następującymi wirusami: Trojan-GameThief.Win32.OnLineGames.arut
Jeżeli ten komunikat jest błędny, skontaktuj się ze swoim dostawcą internetowym.
zaczyna się ;d
http://img236.imageshack.us/img236/607/wtfst6.jpg
To jest już przesada ... , CIP soft nieźle zrobił tego update, jedne z największych rar'ów teraz są praktycznie zwykłymi item'ami ; /, bardzoi nad tym ubolewam ; /.
Heh, i tak te legi mogą brać tylko Knighci :). Czyli i tak dalej będzie to rare. Knight+120 lvl+Done Quest = Demon Legi
Nie dużo ich będzie, a i tak raczej ich nie będą sellać. Albo tak bo w końcu są lżejsze od Golden Legów, a znowu sorc i drut mają mało cap ;).