Loth and Miror hunts
Komentujcie
W tym temacie będę systematycznie (mam nadzieję) dodawać screeny z moich postaci - knighta, paladina i ,od czasu do czasu, z rookstayera.
Enjoy!
#edit
rookslayer-AUREA
main chary -HARMONIA
Pierwsze screeny:
Wersja do druku
Loth and Miror hunts
Komentujcie
W tym temacie będę systematycznie (mam nadzieję) dodawać screeny z moich postaci - knighta, paladina i ,od czasu do czasu, z rookstayera.
Enjoy!
#edit
rookslayer-AUREA
main chary -HARMONIA
Pierwsze screeny:
oO podziwiam twoj spokoj ; D 37lvl na rooku ja to bym chyba rzygal tymi minosami -.-
bardzo duze skile masz na tym palku jak na ten lv. Na knighcie jakie skile? ja bym nie dal rady tyle na roku siedziec :P
Pozdrawiam ^^
Jak na razie temat ciekawy, jednakże nie wiem czy dasz rade pociągnąć ten temat na 22 i 30 lv :> Może szybko znudzić się ludziom jeśli mam być szczery.
Na razie 7/10 na zachętę. Rookstayer na bocie postawiony ?
Boot - niemożliwe by było inaczej... ^^ - Zaczynając od tego, że na Rooku nie da się expić, kończąc na tym, że przy jednym potworze zawsze stoi +/- 5 osób...Cytuj:
oO podziwiam twoj spokoj ; D 37lvl na rooku ja to bym chyba rzygał tymi minosami -.
Ssy.... co powiedzieć, czekam na rozwój tematu. Będzie w "nowych postach", zajrzę...
z oceną się wstrzymam.
Mhmm... masz PACCa - to dobrze, jest jakaś gwarancja, że nie przestaniesz grać, co ciągnie za sobą dodawanie nowych ssów..
Edit:
Nie graj Rookstayerem. Nie warto.
SS(szkoda że mało) ładne 9/10
Gratz tego 37 lvl na roku :d
Fajne postacie ;d
Jakie knight ma skille, bo nie widzę na SSie
Pallek ma bardzo dobre skille ;p gratz cierpliwości lub bota ^^
Tak samo z rookstayerem ;)
na razie bez oceny ;P poczekam, aż będzie ~ 5 stron tematu a w nim dużo zdjęć :p
Banished: until Jun 15 2008, 14:59:28 CEST because of offensive statement
ups to juz po ss z palka ;) a ss'y nawet fajne zajebiste skille masz.
Dzisiaj sie ban konczy. Ban za wrong window -.-
Im wiecej komentarzy tym wiecej ss
wirus, kojaże twojego rookslayera ;) serwer aurea czyż nie? ;P
mój nick to aurera rookerek ^^ sprzedawałem ci skórki ...
jasne ze kojarze ^^
Moze kinem bys pogral? Bo z takimi skilami to sama przyjemnosc :)
aktualnie wlasnie gram knightem ale narazie wrzucam screeny z palka
tylko komentarzy nie ma!
#edit
bedzie 3 strona - beda nowe ss
Elo Skiba! Wymiatasz jak narazie, obys wbil 100 lvl na oby 2 charach! Skille bdb wiec tylko do przodu! PzDr
Poncz