Hum...
Na RL Mapce, ukradzionej CipSoftowi znalazłem:
Wiecie oco chodzi?Cytuj:
136.photobucket.com/albums/q179/YohShan/Dziwne.png
Miejsce na Tibia Earth:
Pozdro,Cytuj:
tibia.pl/earth.php?x=32685&y=32147&z=8&q=100.20
Acedb.
Wersja do druku
Hum...
Na RL Mapce, ukradzionej CipSoftowi znalazłem:
Wiecie oco chodzi?Cytuj:
136.photobucket.com/albums/q179/YohShan/Dziwne.png
Miejsce na Tibia Earth:
Pozdro,Cytuj:
tibia.pl/earth.php?x=32685&y=32147&z=8&q=100.20
Acedb.
Narazie nikt nie wie co to jest.Nazywana przez forumowiczów Dead Willą może być jest przedsionkiem do innego świata.
no niewiem, 1 słysze o tym miejscu ;D
Nie gram już w tibie jak coś, ale wd mnie to jest jakiś fake, mimo iż to jest na earthu z tibia pl
te brzegi takie dziwne są
#up
zapewniam, to nie fake ; o
Hah, jak przeczytałem nazwę tematu pomyślałem, że chodzi właśnie o to miejsce. Nie, nie jest to fake.
To nie jest fake bo jak grałem pół roku temu to sam znalazlem to miejsce.Mozna je zobaczyc przez podglad poziomów Tbia Bot NG
I po co taka nazwa tematu ?
To jest dead villa miejsce zwiazane z questem na Winged Helmet i grey tome.
Heh, ja słyszałem że ktoś się tam już dostał i ma to coś wspólnego z TP na Pohu.
Nie jestem tego pewien po prostu to temat do dyskusji na temat tego miejsca, więc zbieram źródła i mówię co na ten temat słyszałem :P
Miejsce spominane w niby-spoilu wh quest i sm quest. Dead Villa to miejsce "tajemnicze" i nie do dojścia - najprawdopodobniej do questa.
@all panowie co napisali po mnie
Pan z numerem 1: Pewnie fake widziałeś, tam nikogo nie było.
Pan z numerem 2: Dźwignie są ale nic nie robią ;/
Ogólnie: Dead Villa to miejsce o którym nic nie wiemy i są na temat niego tylko domysły ( patrzcie na posty w WH quest )
Ludzie wpakują każdą historyjkę/quest w Dead Villa. Wiadomo mi, że jest to miejsce JESZCZE zamknięte. Podejrzewam, że otworzą je do jakiegoś questa w next updacie a jak nie no to cóż kolejne domysły będą :/
To jest pustynia czyli droga do DESERTA moze gdzies tam jest jakis tp w ukryciu i da sie jakos przesc no nie wiem ... A moze to jakas ozdóbka? :P
Nie wiem Z tego co pamietam jak pod koniec zboczy z trasy na deserta bedzie pomieszczenie z dzwignia ale nie pamietam co tam jest :/
pozatym nie gram w tibie xD
@up
A moglbys pokazac to miejsce bo nie przypominam sobie takiego, wiem tylko ze na "Jankundaf Desert" przy wodzie jest dzwignie otwierajaca ta wieze ze skeletonami itp.
Jaka "ozdóbka" skoro tego nie widac normalnie tylko na wykradzionej mapie oraz przy użyciu ng. Btw tyle ludzi zwiedziało deserta i poszukiwało tam sekretów że wątpie wjakieś tp w "ukryciu" co najwyżej można szukac tp który trzeba aktywować a to napewno nie takie proste...
Pozdrawiam.
Jakbyście zobaczyli jest tam 7 teleportów czyli możliwe że to miejsce spotkań Okrutnej Siómki to tylko moje domysły
\\Pozdrawiam Avatar221\\