-
Brass armor zdobyty?
Natknąłem się na tekst na tibi.pl
hxxp://forum.tibia.pl/showthread.php?t=73450&page=148
i zrobiłem sobie konto na dolerze i udawałem nooba ze coś od niego wyciągnę i udało mi sie Brass armor można mieć na rooku oto dowód!
hXXp://img168.imageshack.us/my.php?image=lolbrassarmormu4.jpg
Niech sprobuje z nim ktoś pogadać może coś to wniesie
-
Możliwe że to fake, szkoda, Fajnie by było żeby to była prawda. Jeden screen nic nie wnosi. Wątpię czy ktoś uwierzy.
-
@UP:
Masz rację.
@TOPIC:
Fake, fake i jescze raz fake... Na pierwszy rzut oka widać, że jest on wklejony, a co dopiero jak na przybliżeniu popatrzeć :) Z takim fake'iem to na t.pl idź..
Dla leniwych:
http://img168.imageshack.us/img168/7...ssarmormu4.jpg
-
Kolego to nie dział gdzie wstawia sie swoje fakei.
Widać to jak spojrzysz na naramienniki, odchodzą
od nich takie pionowe kreski w dół.
Brass armor nie został znaleziony jeszcze na rooku jak by tak było wszędzie by o tym pisali.
-
Postarałaś byś się bardziej... Fake jest strasznie niedokładny... Co chciałem tym wskórać ?
@Down
Od kiedy podłoga jest tak zniekształcona ?
-
-
pfff.. z początku uwierzyłem ale podłoga krzywa :P i w ogóle raz pisze key 4601 raz 4604... heh..
@edit
jakby co to sry za powtórzenia panów up bo tych postów nie miałem jak pisałem to...
-
Fake
Cóż widać, że nie umiesz robić fake'ów.
Ta podłoga ehh, wytłumaczysz, że taka w realu? Dziwne wszystkie questy
są podobne, niedawno był ten fake przez tego od 'troll paw" (sorka zapomniałem twojego nicku) a tutaj na tej samej zasadzie.
Gratulacje...
-
haha jakia ściema ! widać że wklejony :D
stfu! nie udalo sie ! żal
zły dział
-
Gołym okiem widać że podłoga jest zniekszałcona w ogóle po co robić fake jak nasi experci z torga rozwiążą każde zagadki :P
-
Popatrzcie na te szpary miedzy deskami....i all jasne