Cholera , a jak wejde to Mnie teleportuje przed drzwi ?
Wersja do druku
Cholera , a jak wejde to Mnie teleportuje przed drzwi ?
Ten tp zostal dodany niedawno tylko po to by przenosil graczy przed drzwi, gdy ktos ich zamknie w pomieszczeniu.
Łeee.. a ja myślałem ze ktos to włączył .. .
@2up
Hm... zadam pytanie, tylko dlaczego w takim miejscu postawili teleport? Równie dobrze by mogli postawić koło drzwi pare kratek dalej.
To było dodane w patchu? Bo jak się oriętuje w kliencie najnowszym tego nie było.
@down
to pytanie kierujesz do mnie ?
A nie mogles sprawidzc ?
@up
nie do ciebie tylko do autora. Po co nowy temat zakladac jak mozna sprawdzic :///
On myslal, ze to sie pojawia jak cos sie zrobi. A dali to tam moze poto zeby ludzie przypadkiem nie weszli w tp. Jakby dali w innym miejscu tez bys sie czepial.
(sorry, ze bez polskich znakow)
Pozdrawiam,
Wexapus
Gdybys czytał uważnie to byś wiedział że napisałem co daje wejście w tp.
#Topic
Ogółem to myślę że nie potrzebny by był tp w takim miejscu ...
Mogła by być dziura przecierz...
Takie dziwne to troche ... Wiem ze są tu mjesca itp. żeby nadać klimat grze ... Lecz pomyślcie ! To jest taka "mogiła" wielu nieszczęśników którzy byli ofiarami Ghoula... Jest tu peełno ciał ,w dwóch są nagrody . Jest taki klimacik : Wchodzisz do krypty napotykasz czerwie i szkielety ,jest zamurowany Ghoul ,leżą dwa ciała nieszczęśników w których jest nagroda . Powinna byc dziura tak jak mówiłem ... myśle że ten tp służy nietylko do ucieczki z trapa lecz do czegóś innego ..
ok ok wszystko spox
ale ten tp zrobili tylko po to , aby mozna bylo wyjsc jak ktos was zamknie i tyle -.-