Jak możemy przeczytać na oficjalnej stronie tibii, wczoraj 60 kont zostało usunięte z powodu zbyt dużej ilości odwołanych zapłat. Przypominają także, aby przyjmować zapłaty od znanych nam ludzi, lub od tych którym ufamy.
Wersja do druku
Jak możemy przeczytać na oficjalnej stronie tibii, wczoraj 60 kont zostało usunięte z powodu zbyt dużej ilości odwołanych zapłat. Przypominają także, aby przyjmować zapłaty od znanych nam ludzi, lub od tych którym ufamy.
to ci dopiero
ludzie odwolywali no to tera maja :D
kilka razy kupili od tego samego, co im wczesniej odwolal..zal
a ciekawe, czy po 5 razie sie nie pokapowali, ja nie moge z niektorych :/
@ed
lol pierwszy i jeszcze w newsie oO
haha ;D
Wczoraj dwóch największych pacc sellerów z Hiberny dostało delete.. teraz wiemy dlaczego ^^
Haha ciekawe, czy jakis znany h-lvl dostal deleta ^^. Chcialbym przynajmniej, zeby kogos na Berylii skasowali :D
yyy na czym polega tak wlasciwie wycofanie wplaty??? i dlaczego cipsoft za to usówa konta, to niby dzala tak ze pacc dostajesz a potem robisz wycofanie wplaty, pacc zostaje i kasa tez? wytlumaczycie mi? :>
Roxen,to nie jest smieszne :P Teraz nie mam od kogo pacca kupic :D
no i zarabiscie gram na hibernie (tzw gralem) heh i tez konto Delete bo mialem od sellera pacc :( a gralem na iridi a te same konto no japierdole ;/ zal mi tibiusow z cipsoftu xD
moge wiedziec o co chodzi z tym cofnieciem ?
No cóż. Kupowanie PACC od nieznanej osoby (często po niższej cenie) może być bardzo ryzykowne. Jednak większość osób właśnie w tej sposób uzyskuje płatne konto. Wolą kupić PACC na Allegro za 15 złotych mniej i wcale im się nie dziwię.
tO SA NOOBKI xd i tak co raz wiecej ludzi bedzie mniej kupowac premium, chociazby na USA serverach, bo zaczynaja sie mass kicki nie konczace sie w sumie!
Z tego co ja się dowiedziałem, osoby od których kupowane te PACC-i gdzie zostały cofnięte paymenty to ponoć osoby którzy sellali je, kupowali przez firmę z która tibia.com zakończyłą współpracę, nie pamiętam jaką. Chodzi mi o to że osoby które sellały pacca kupowały go dla innych osób przez jakąś firmę typu DROM a tibia.com zakończyła z ową firmą współpracę jak już napisałem :P
Tak przynajmniej ja usłyszałem, od kumpla który kupował tak PACC i osoba sprzedająca taką wersję mu podała.
Nie no to już jest przegięcie! Już nawet uczciwie 'paka' kupić nie można bo jakiś LOL cię oszuka i twoje 90zł~ pójdzie się chrzanić a wszystko dlatego że ten społeczniak odwoła zapłate -.- To jest chore! już nie wiem komu ufać a komu nie! Wole kupić PACCa przez droma poczekać te cholerne dwa tygodnie i mieć pewność że mi premium przyjdzie. To tyle co miałem do powiedzenia.
a co jak kupilem pacca wczoraj, aktywowalem wczoraj a dzisiaj ktos wycofa wplate?
up@\
to masz bana i odbanują ci dopiero jak kupisz pacc ^^
top@
Na Morganie 1 deleted gość którego znałem ;p