-
Nowi moderatorzy SiO
Po długich naradach udało się wybrać dwóch nowych moderatorów działu Sprzęt i oprogramowanie.
"Szczęśliwcami" zostają Takeya, dla którego moderacja to chleb powszedni, oraz Seru, który szybko zapewne pozna wszelkie jej tajniki.
I prośba do Was, Drodzy Użytkownicy : )
Mimo wszystko starajcie się nie robić tam bałaganu... ; )
Pozdrawiam,
aari^^^
-
Gratuluję, Takeya po raz 2.
-
Gratulacje dla obydwooch :d;d;d
oby wam sie dobrze pracowalo, i odnoobialo forum _/ =*
-
Tradycyjnie: gratulacje dla obu i życzenia owocnej pracy : ) której troche będziecie mieć...
-
Dzięki za docenienie. Mam nadzieje że dobrze sie spisze w nowej funkcji.
-
No nie pozostalo nic innego jak gratulowac : )
-
Takeya oczywiscie zaslugiwal na ta funkcje. Seru moze i tez zaslugiwal, nie wiem, rzadko siedze w sio.
-
Witamy!
życzymy owocnej i wytrwalej pracy!
Have fun. :P
-
Wchodząc do tematu myslalem, że otworzyliscie nowy dział "Chemia". Myślę, że w takim dziale Moderatorzy powinni skupić się bardziej na odpowiadaniu użytkownikom niż na moderowaniu - wychodzę z załozenia, że jest ich tam 9.
-
Gratuluję: Takeyi po raz drugi, a Seru po raz pierwszy.
-
Gratuluje obydwojgu i jak najmniej warnowania życzę :)
-
Gratulacje dla was obu. Życzę wam aby praca na tym stanowisku była dla was przyjemnością.
-
Gratuluje wam obydwu. Tylko pamiętajcie, że stanowisko moderatora nie jest tylko 4 fun, lecz zobowiązuje do ciężkiej (czasem bardzo ciężkiej) pracy. W każdym razie życzę powodzenia...
Pozdrawiam
-
Seru - gratuluje ;) Trzymaj nerwy na wodzy ^^
Tekeya - Ty już byłeś modem ale i tak gratuluje xD
-
Oczywiście gratuluję nowym moderatorom, lecz właśnie... użytkownicy powinni sobie wziąć do serca 'nie róbcie bałaganu'.