-
Pokój Ghoula
Witam. Nie wiem czy temat był poruszany, jeśli tak to przepraszam.
Otóż dzisiaj poszedłem na katana quest pozwiedzać. Przez duże problemy z inetrnetem po update 8.1 nie miałem zbyt wiele czasu na zwiedzanie rooka..
Gdy zszedłem na dół zauważyłem teleport. Ale o tym już ktoś pisał.
Natomiast zauważyłem ze w pokoju ghoula jest teraz więcej kratek..
przez wiele lat CipSoft nie zmienial nic w pokoju z katana, po za scianami, pajeczynami.. Ale ghoul zawsze z tego co pamietal mial 8 kratek.. A teraz tak patrze a ghoul ma w swoim pokoju aż 16 kratek! Wydaje mi się że to weszło dopiero z update 8.1.
Jeśli jednak się mylę, proszę o poprawienie mnie.
Pozdrawiam :)
-
Zawsze miał 16 -przynajmniej tak mi sie zdaje bo był to kwadrat 4x4 a 8 kratek to raczej kwadrat nie bedzie :>
-
w pokoju ghoula jest z tego co pamietam około 10-16 kratek i nic się po updejcie niezmieniło bo byłem tam i widziałem wszytsko tylko jest tp pomocniczy do wyjscia.
@temat bez sensu
up sekundy :P
-
zaraz sprobuje znalesc screeny z dawnego pokoju.
pamietam ze kiedys ktos rozgryzal to i zaproponowal, ze jak sie idzie na bear room to nad nim sa takie biale kratki i ze na nich trzeba stanac, i ze jest ich dokladnie tyle co w pokoju ghoula - 8.
@edit
sorry bylo tyle od poczatku..
sorry za zamieszanie ;p
bylem pewny ze ich bylo 8 o.O
-
1 załącznik(ów)
Zamieszczam zdjęcie z mojego Katana Room Questa z widocznym całym pokoikiem ghoula sprzed Tibii 8.0. Jak widac, pokój ma 14 kratek.
-
O jezu teraz będą się kłócić było 14 kratek i nadal jest ich tyle samo.
Nie rozumiem was.
-
CZy sugerujesz, ze jest zejscie do ghoula? Hmm duzo na rooku sie niezmienilo ale poco bawic sie w takie sczegóły jak kratki u ghoula? Moze rzeczywiscie da sie tam "jakoś" wejsc ale jak xd? Ide sobie looknac xD
Pozdrawiam,
Wexapus
-
no bardzo ciekawe pamietam byl temat o tym...
To znaczy kolo opisywal historie ghoula (to byly jego przypuszczenia)
chodzi o to ze te 3groby to groby trzech bohaterów którzy zbudowali ten mur co ghoula odgradza. Wiecie sa 3 groby do tego po srodku sie wchodzi i sa 3 swieze ciala (Ten z kluczem do pokoju , z viking helmem i katana) to chyba o to chodzi... jesli znajde ten link to dam edita.
O prosze znalzlem sa tu all mity rooka trzeba troche zjechac na dul http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=227801
-
kratek zawsze bylo tyle samo gdyz ten potwor jest tylko ozdoba majaca na celu pokazanie mocniejszych potwrow w drugim swiecie tak mi sie wydaje:D
-
@up
przez takich gry rpg traca sens.
I co z tego... zawsze w kazdej rpg cos ma swoja historie. Nic niebrało się z niczego.
-
nie cos ci sie pomylilo zawsze bylo 16 kratek oile pamientam pozdro
-
ilość kratek sie nie zmieniła przynajmniej mnie sie tak wydaje
-
nie nie bylo zmieniane
zawsze bylo tyle samo