Witam,
No i stało się, temat staje się moją jak i Enkiego aka Mudzinex'a własnością ;)
Od teraz możecie podziwiać podwójną porcję screenów.
http://img510.imageshack.us/img510/4876/lifecopyjm6.png
Pozdrawiam.
Wersja do druku
Witam,
No i stało się, temat staje się moją jak i Enkiego aka Mudzinex'a własnością ;)
Od teraz możecie podziwiać podwójną porcję screenów.
http://img510.imageshack.us/img510/4876/lifecopyjm6.png
Pozdrawiam.
A gdzie 80 Sworda i nowsze screeny? :<
To teraz już nie będziesz wrzucał ssów to Night Crime Threada? ;dd
No nic, pozostaje pogratulować postaci (prawie tak dobrej jak moja :E)..
I życzyć świetlanej przyszłości ;ddd
nice postać more ss plax ;P fajne eq jak na ten lvl .. ba zajebiste i skille tez niczego sobie pozdro
Screeny sprzed ostatniego hunta + starsze lvl adwanse
Wkrótce more ;)
Pozdrawiam.
wrzucaj ssy do naszego topicu! xD Ofc ładnie wszystko, dobre eq, świetne skille i te pe :) Życzę powodzonka. Mam do Ciebie prośbę. Możesz mi wejść na chara? Grałem wczoraj na postaci kolegi, on mi dzisiaj mówi, że hacked :/ Nie wiem, czy z moim charem też jest wszystko w porządku, a sam boję się wejść, bo jeśli to ja mam keyloggera, to przerąbane :/ Jeśli możesz na moment wbić, to podam Ci passy przez PW :P
Nice. Temat zapowiada się ciekawie już po pierwszych screenach. Gratz postaci ;)
Jak na razie ss bardzo mi się podobają oby tak dalej
Czekamy na więcej
Jeszcze raz GZZZ
Pozdro :-*
screeny ładne , miło sie je ogląda , jak narazie 9/10 , zobaczymy jak sie dalej potoczy temat :)
No no postać bardzo fajna, te eq i skille :)
Często umieszczaj ss'y i na jakim lev masz zamiar kupić pacc?
nom spoko, wymarzony skill ;d zaczyna sie ciekawie, oby nie zakonczylo na 20 stronach ;/ anyway gl :)
Temat zapowiada sie super! Extra ss'y wypas eq! narazie 9/10 mam nadzieje ze regularnie będziesz wklejał ss'y. Mam takie małe pytanko : skąd miałeś kasy na takie eq?o0
Też grałem na Celesta ale miałem haka i mi się odechciało grać :/
@topic
Dobre eq, dobre skille, nice ss, co tu dużo mówić gz all i dajesz dalej!!
Bardzo fajny temat 10/10 :)
Najs eq i skile gz!;]
Wczorajsze screeny ;)
2 x D Hammer i Serpent z dragów jak widać, no i mała niespodzianka po otwarciu 1 bp, w ciele był jeszcze Bp Explo x 3 i poł Bp Hmm x 5
Teraz expie, ale jak na razie loot nie idzie.
#warrock_1993
Nie wiem, nie wiem, nie mam hajsu
#kazet
Mam zamiar wbić przynajmniej 100, więc nie skończy to się na 20 stronach, jak nie załapie jakiegoś psikusa
#Virentino
To już moja sprawa, ale nie żadne allegro, bo ja na tibie nie wydaje rl cash i nie żadne hacki.
Jak zawsze ss Keelta fajne : ) mi juz prawie pacc sie skonczyl wiec wpadne tam do Ciebie lvl dobic :)