Ostatnio kumpel mi mówił, że odkąd zaczął trenować fist fighting to zaczął także zadawać większe hity od miecza. Czy fist fighting ma jakiś związek z hitami ?
Wersja do druku
Ostatnio kumpel mi mówił, że odkąd zaczął trenować fist fighting to zaczął także zadawać większe hity od miecza. Czy fist fighting ma jakiś związek z hitami ?
Nic mi o tym nie wiadomo chociaz jest to ciekawa teoria, no bo właściwie powinien być jakiś bonus dla tych, którym chce sie trenować fist fighting skoro raczej nic im ataku do pięści nie doda ;]. Osobiście poleciłbym w następnym update stworzyc nowy rodzaj broni, który byłby traktowany jako fist np. kastety etc.
a moglbym widzieć jaka była roznica hitow na jakim lvl z jakimi skilami sowrd/fist i z czego walił ;> ?
Z tego co mi wiadomo to tak. Spójrzcie na skile fista najwyzszych knightów. Zreszta fist = nadgarstek .... nadgarstek = wladanie mieczem. :P
ja mam 42 fista i 68 axa i nie widze roznicy
jezeli ktos tez tak ma ze fist podnosi mu hity to wypowiadac sie plx
HGW ale jak ludzie maja po 90 fista to nie wiem czy chcialo by im sie skillowac tyle czasu. A jakie hity by na takim fiscie wlazily z samej reki?
Skill fistu dodaje obrażenia jeśli nie trzymamy NIC w dłoni. Zupełnie nie wpływa to na bron białą, na 100%.
@2xup
Możesz trzymać w ręce co chcesz, tylko nie broń
Ja wbiłem sobie do 50 fista i chodziłem z widelcem. Hity były bardzo niskie (po jakieś 10-15).
Nie opłaca się skillować, nic nie dodaje do normalnego ataku. A ludzie skillują go dla jaj, żeby pobijać rekordy. Wiecie, zeżarcie na raz 80 cheesburgerów nie zwiększa prędkości twojego czytania, a jednak ktoś to zrobił!
Dziwne, może to poprostu przypadek ^^ albo zmienił broń :>
Śmiała ta teoria.
Niech ktoś kto ma duży skill w FF skonfrontuje swoje hity z osobą która ma podobny skill w broni ale niski (~10) FF - wtedy się okaże...
Podskiluje fista i sie okaże, ale nie jestem przekonany za bardzo
Mój kumpel też tak mi powiedział, że mocniej od skillowania fistingu ze sworda wali, to go zbrechtałem ^^.
Jest to ściema, ponieważ sam mam 45 fista, a hity wchodzą takie same jak innym graczom. Szkoda.