-
1 załącznik(ów)
Co wam to przypomina? :>
Jak w temacie . Co przypomina wam ten "obrazek" (no co tylko troche krzywy ;s) .
Obiekt ten zwiazany jest z questem w Kazoo. Krasnoludzka forteca wziela swoja nazwe wlasnie od tego posagu .
Ogladalem kiedys film w ktorym grupa ludzi walczyla na jakiejs wyspie w kolosem ktorego slabym punktem byla stopa ;]
Czyzby wejscie do owianego tyloma mitami Colossus Fortreess bylo umieszczone .... no wlasnie do tego dojdzecie zapewne sami ;]
@edit
W paru postach ludziom przypomina to Kazoo o.O
Na pierwszy rzut oka widac ze to jakis ludek ... a nie miasto kazordoon
-
Głupi temat zaraz zostanie usunięty...
przypomina mi to kazzo ;p
-
Mi to przypomina jakieś obrazek krzywo klejone na Paincie
Nie wiem jak innym.
-
Jest to budynek a raczej dwie wieze miedzy ktorymi sie przechodzi idac do kazo ( tuz przed zejsciem w podziemia do miasta ), jest tylko 1 mały problem autorze tematu, da sie tylko wejsc na +1 przez levitate...
-
A mi się wydaje że tam nigdy nie było takich jakby goblinów czy co tam śmiga...
Zdaje się że coś odkryłeś? ;]
Edit
Ludek? Przypadek chyba ;]
-
goblin sie pojawily jak byl ten najazd goblinow na kazzoo
-
Ludzieee... o ile ktos taki jeszcze tu wchodzi. Autor tematu napisal ze wieza wiaze sie z Kazo, napisal ze wkleil ja troche krzywo... wiec po co wy to dalej powtarzacie!? Przypatrzcie sie chwilke i ta wieza ma ksztalt jakiejs postaci! Dach - wlosy o.O? 2 fire fieldy przedstawiaja pare oczu, wysunieta scianka nos, dalej na nizszych poziomach widac rece i na najnizszym stopy tylko co to moze symbolizowac? "Obiekt ten zwiazany jest z questem w Kazoo" tylko z jakim questem? Nie wiem jaki film ogladales, ale slabym punktem byla tez pieta Achillesa ;) Jest to mitologiczna postac a jak wiemy w Tibii jest pare watkow np z bajek swiata realistycznego. Jesli cos wiesz prosilbym o pm Zdzicha ;p
-
Mi do głowy przyszło skojarzenie :
ludek- budynek = koń trojański
co o tym sądzicie może to jakiś rodzaj takiego konia trojańskiego
;] 102 post
-
Hmm... mi to przypomina jakiegoś krasnoluda siedziącego ;d a gdzie to niby jest wogóle bo to wygląda na jakieś posklejane ściany ^.-
-
Dach-włosy
2 fire fieldy-oczy
takie wypukłe "coś"-nos
To co gobliny stoją-ręce
to na ziemi pod goblinami-nogi
Jakiś ludek :P
-
Collosus, mityczny krasnolud. Legendy głoszą, że wszystkie korytarze miasta krasnoludów łączą się właśnie tutaj.
-
taa :<
czy to coś w rodzaju znajdź białą plamę na kartce ? :>
Mi to przypomina zlepek paru lokacji :<
-
Cytuj:
Babcia Stefa to @ napisał
To co napisałeś jest żałosne , jest to jakby układanka przypatrzcie się uważnie przypomina mi to bardziej jakigoś potwora-człowieka , nie wiem
dokładnie ale widać to ale nie za bardzo wiem o co chodzi z tą zabawa :/ ...czy mamy powiedzieć jak nazywa się ten ludek którego słabym puktem była stopa czy był to Achilles?
-
Ten posag nazywa sie Colossus czy jakos tak, "Kolos" na polski. Wiem że technomancer się nim zachwyca i coś o nim mówi. Ale nie wiem jak tam sie dostać, tym bardziej nie wiem nic o żadnym queście z nim związanym.
-
Szukacie dziury w całym a to jest zwykły budynek prowadzący do Kazzo...
Macie fazę z tą tibią, oj macie :D