-
Mino Mag ubity ??
A więc zaczęło się tak expie sobie na Securze na Cyklopach(na mainie) a nagle mój kolega pisze mi że był na Mino Hell i ktoś ubił minomaga. Więc poprosiłęm go o screen ( hxxp://img529.imageshack.us/img529/8990/minomagewowwmn9.png )w miejsce xx dajcie tt
dał mi.
I jeszcze jedno rozmowa z nim na gg:
Mati 11:36:37
jesteś pewien ze to nie Apretice Sheng
Żółtek 11:36:55
no
Mati 11:37:20
czyli to na serio Mino Mag a nie Apretice Sheng ktory sie pojawia na Mino hell
Mati 11:37:31
Żółtek 11:37:45
nom
Mati 11:37:49
aha
JAk myślicie czy to możliwe i czy mówił prawde. Jak to jednak Apretice Sheng( czy jak to sie tam pisze) To sory za kłopot.
-
To jest boss minosów. Nie wiesz kumplom:D.
Weź poczytaj regulamin tego forum. Poczytaj wszystkie tematy. Mino Maga nie można uwolnić, a jeśli można to na pewno tego nie zrobił twój kumpel. To jest Appertince Sheng. Było to już wiele razy poruszane.
-
To apretice sheng.
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA.
TAKIE COS PISZ JUZ W TEMATACH KTORE POWSTALY NA OGOLNY TEMAT MINOMAGA.
-
ro na 200% nie mino mag to jest pewnie ots :P a zreszta na 8 lvl z takim eq nie dal by mu rady nie wierz mu
-
Żal.. Ja też mogę się zalogować do Tibii i powiedzieć : "Ej CZE ! Sluchai ej ziomek sluchai ja ten no poszłem i ten no zapiłem MINO MAGA ! NO NAPRAFDE ! "
( W cytacie wyżej błędy ortograficzne zostały użyte celowo. [Tak dla ciężko kapujących] )
-
Mogę sie założyć że to nie on nie dał by rady i nie z takim eq. Tak samo mój kuzyn mówił że zabił człowieka na rook, a przecież to nie realne ;P
-
to boss mino na róku
do zamkniecia..............................