Jak To Mozliwe Ze Kaori Sato Zginol Przez Trap?
0.o
Wejdzcie Na Tibia.com I Wpiscie Taki Nick "Kaori Sato"
jeszcze Ma + Ded Od Samego Siebie ;/
Wersja do druku
Jak To Mozliwe Ze Kaori Sato Zginol Przez Trap?
0.o
Wejdzcie Na Tibia.com I Wpiscie Taki Nick "Kaori Sato"
jeszcze Ma + Ded Od Samego Siebie ;/
to ze jest pojebany i sam sie zabil wchodzac w takie wnyki albo go ktos haknal :D
buhahahaha ja nie wiem jak tak mozna moze przez jakies exori albo explo na siebie walnol ale trap to omg
wyslalem to
koledze to mi cos takiego odpisalCytuj:
Character Deaths
Aug 28 2007, 20:07:36 CEST Killed at Level 186 by Kaori Sato
and by a trap
skiter - jaCytuj:
skiter 19:35:03
wtf?!
skiter 19:35:04
Character Deaths
Aug 28 2007, 20:07:36 CEST Killed at Level 186 by Kaori Sato
and by a trap
Artek 19:35:12
tra
Artek 19:35:14
to pulapka]
Artek 19:35:16
taka metalowa
Artek 19:35:18
^^
skiter 19:35:20
wiem lol?
Artek 19:35:24
jak w nia wejdziesz zadaje Ci pare hitow
Artek 19:35:24
;s
Artek - -=Diablo=-
ciekaw jestem gdzie jest ta klatka czy co to tam ;d
@up jak by sam się zabił pisalo by killed by np fire :)
to chyba żarty cipkow
http://tibia.erig.net/Trap
http://static.erig.net/wiki/5/5a/Trap.gif Trap
Attributes:
Weight: 21.00 oz.
Loot value: 75 gp.
Dropped by: None
Buy from: Beatrice (Edron) 280 gp
Sell to: Beatrice (Edron) 75 gp
Notes: Traps can be set to injure creatures up to 30 damage, but they do not stop the creatures from moving. You can find this item around dwarven camp in Tiquanda jungle. At some point this was used to playerkill, but it has been changed so it doesn't hurt players anymore. It could also refer to a trap in some tombs.
....? -.^ Kładł se pułapki pod nogi i wchodził w nie :P To odbiera ileśtam hp... i padł.... Proste ;P
Pozdro!
LoL! xD Jak sie nie da, skoro się zabił? Ohh nie za dużo non-pvp? :(Cytuj:
Genialny żółW napisał
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 51 (użytkowników 29 oraz gości 22)
widze ze temat ma bardzo duze zainteresowanie :D
może zmienili po tym jak padł? bo jak na tombach expiłem to jeszcze można było bo tak to stawiałem żeby wiedzieć gdzie stalker/warlock idzie..
ciekawe jakby wyglądało "killed at level 341 by a stuffed dragon"
który jak wiemy jest ozdobą, ale czasem baaardzo rzadko może zadać hita..
Killed by a trap - tzn. że poszedł na dreamers challenge quest i na początku po wybiciu kilku ghouli idzie na questa, ale tam jest coś w postaciu bramki - nie można na nią wejść jeśli się nie ma pacc, a jak się ma to dostaje się xxx DMG, no i jeśli to go zgarnie to ma napisane, że padł przez trapa, nie mam pojęcia czemu obok tego się jego nick pojawił.
Co do trapa jako przedmiotu - teraz ciężko nim rota zabić (o ile się da), kiedyś można było tym afkerów ubijać, ale wtedy pisało, że zostali zabici 'by a hit'.
Następny, który napisze, że padł na trapie[przedmiocie] dostaje +30
Omg wow jest takie cos Trap metalowego . . .zabiera po 30 hp jak sie w to wejdzie
http://tibia.erig.net/Trap
zabiera po 30 dmg potworom, jesli maja 0 arma/defa...zaraz zobacze wloguje sie na jakiegos chara i zobacze czy nagi char dostaje jakis dmg, a jestem przekonany w 90%, ze nie.
@down
no właśnie jak ma pacca to dostaje DMG, a jak nie ma to go cofa tylko
Ale wy ludzie myślicie-.-
Taki temat już kiedyś był ten trap to są fioletowe płomienie w tunelach na PoI. Nie pamiętam jak to działało ale chyba jeżeli pójdziesz ścieżką nie dla swej profesji to hity jak z kosmosu (przez owe fioletowe ognie-trap w tym przypadku). Jak już Freak wspominał coś o DCQ to może to jest możliwe (nie wiem)ale nie w tym przypadku bo gościu pacca ma ;p)
Nie wiem o czym jeszcze chcielibyście rozmawiać na tym temacie więc prosiłbym o jego zamknięcie.
no to cya
@up
no mówiłem ,że o tym nic nie wiem ;p
@Paladin...
w pułapke wejdziesz na 8 lvlu to ci raczej nic nie zabierze(poczytaj posty wyżej dla przykładu albo kup i zobacz). I nie pierdol głupot jak niewiesz