Vampir, Enchanted Rose, tajemniczy tp i klucz
Witam to mój pierwszy post na forum i odrazu zacznę nowym tematem. Przeglądając z nudów wiki.hunted trafiłem na coś ciekawego:
Cytuj:
O Wampirze
Ponoć w jednym miejscu na Rookgaardzie można zobaczyć na battle wampira! Nie jest to na razie potwierdzona informacja. Co dziwniejsze w loocie wampira znajduje się Spike Sword znany na rooku jako Sword of Fury! Pewna osoba opowiadała o tym że dostała się do vampira i zgineła ale zanim to się stało zrobiła screena na którym podobno widać teleport i skrzynke w której jest klucz ale jest ona otoczona fire i energy fieldami. Osoba ta zdobyła go ale po śmierci klucz został w ciele. Przy teleporcie jest tabliczka z napisem który po przetłumaczeniu na polski oznacza "droga pokornego".
Cytuj:
O Enchanted Rose
Ponoć ktoś niedawno znalazł przedmiot o nazwie Enchanted Rose w jaskini trolli na Rookgaardzie. Podobno róża leżała w worku koło wodospadu pod ziemią. Plotki głoszą, że rzecz tę znalazł pewien rookstayer na Isarze. Według pewnej osoby wracającej z katana room quest rookstayer który postada te róże otworzył nią przejście w ścianie oddzielającej Ghoula od reszty świata!
Ja po rooku swoim rookstayerem nie chodze z battle i nie widziałem vampirka na nim tak samo nie znam rookstayera z enchanted rose (tak się złożyło że gram na Isarze :D ). Nie wiem czy to prawda jak wy sądzicie słyszałem raz od takiego kolesia że jemu ten tajemniczy rookstayer pokazał enchanted rose i jego kumplowi ale nie chciał koleś zdradzić nicku nawet za kaske ;p a ten od vampira gdzieś pokazał niby screena raz ale go wykasował mój kumpel niby ma tego screenka na dyskietce ale się zapodziała jak ją dostane to wrzuce (jeżeli mi się uda) tego screena i niech jakiś ekspert oceni czy to prawdziwy screenik czy fake.
ale bajki niektorzy wymyslaja
czlowieku przeczytaj co napisales lol wampir na roku mwa haha