witam
zaszedłem sobie na questa z white pearl , zszedłem na dól i jeszcze na dól i patrzcie
Wersja do druku
witam
zaszedłem sobie na questa z white pearl , zszedłem na dól i jeszcze na dól i patrzcie
No i?
Patrze i widzę trupa djina.
#top
wiele razy poruszane na forum. Prawdopodobnie znajduję się tam quest lecz niewiele o nim wiadomo. Istnieje możliwość wypuszczenia FE poprzez użycie pochodni w pokoju z white pearl quest. Gdy zabijemy FE mamy dostęp do dźwigni która uwalnia Djina piętro niżej.
a czy wiadomo jak wypuscic vampa i behe~~?
@up sam tak trapowałem ludzi na fe :D:D
topic:
Ciekawe jest to pomieszczenie gdzie jest DH etc. jest tam 6 kratek tak jak na ani :D tylko, że o 2 wiecej no i te takie 4 zielone takie no takie :P
@Master Duch
Co ja bez ciebie tibia nic haha xD zacząłem grać dzień wcześniej od Ciebie więc...
ja ale suuuper nigdy czegos takiego nie widzialem >.<
a tak serio, to chyba jesteś knight'error a nie ~'eror ;dd
nie a tak serio to zawsze tak było.. probowalismy z kolegami rozwiącać tą zagadke bo pod jednym z energy fieldow jest dzwignia.. może trzeba się ustawić jak na anni a jak nie to sprobowac ustawic się, rzucic scarab coiny na tacę i może wtedy zadziała.. a tak btw. to mam o tym topic gdzies ale nie wiem czy nie jest juz zamknięty
nie wiadomo jak wypuscic vampa i behe.. znaczy nie wiadomo na 100 % ale każdy ma swoje przypuszczenia
@ EDIT
ZAMKNIJCIE TEN TEMAT, JEST NIEPOTRZEBNIE ODŚWIEŻANY PRZEZ NOWE POSTY, A NIC NOWEGO NIKT W NIM NIE WNIESIE.. BO GDYBY KTOŚ ROZWIĄZAŁ ZAGADKĘ SERPENTINE TOWER TO W PODNIECENIU ZROBIŁBY NOWY TEMAT, WIĘC WSZYSTKIE INNE NIE MAJĄ SENSU.
TAK JAK MASTER DUCH MÓWI BYŁY O TYM TEMATY, NIESKROMNIE MÓWIĄC JA MIAŁEM NAJOBSZERNIEJSZY I TEŻ NIKT W NIM NIC NIE NAPISAŁ :/
nie(być może ktoś wie)
co ty byś wiedział o tibi gdyby nie ja? xDCytuj:
@up sam tak trapowałem ludzi na fe :D:D
topic:
Ciekawe jest to pomieszczenie gdzie jest DH etc. jest tam 6 kratek tak jak na ani :D tylko, że o 2 wiecej no i te takie 4 zielone takie no takie :P
ale z wiedzą wyprzedzam Cię o jakieś 2lata świetlne ; dCytuj:
@Master Duch
Co ja bez ciebie tibia nic haha xD zacząłem grać dzień wcześniej od Ciebie więc...
EDIT
polecam lekturę tego tematu:
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=164392
@ up
Przed chwilą przeczytałem cały temat od deski do deski i wpadłem na pomysł. Tylko spójrzcie:
http://i72.photobucket.com/albums/i1...eenShot120.jpg
Może wystarczy stanąć na tamtym przełączniku, a wtedy dźwignia przy Djin'ie działa? Tylko zastanawiają mnie te Coal Basiny. Możliwe, że trzeba położyć na nich rzeczy z pomieszczania z questem na perełkę ;) Niestety, sam nie sprawdzę =/ no tibia, no pacc ;]
Odrazu mowie panu Up nie dziala :)
Wszsytkiego probowalem jak sie czegosc dowiem ciekawszego z Moim Kumplem to wam powiem :) ale czytajcie Ksiazki z Ankh :D
Poczytajcie książki w ankh, bo mogą tam się znajdować ciekawe wiadomości. Mam wielką prośbę, jak ktoś mógłby mi przesłać text z książek, bo tymczasowo nie mam pacc'a:(
Hehe zawszese tam sorkiem jak sd robilem bez eq ubijalem fe z visa iraz prawie padlem ;s
a moze trzeba wylac jakies mf czy cos ?a moze te itemki sa dla picu ? duzo jest takich miejsc gdzie leza super itemki a nie da sie zdobyc..tak zeby nacieszyc oko :D
Fe mozna uwolnic zapalajac pochodnie kolo skrzynki z perla, pozniej przesuwasz dzwignie tam gdzie byl fe i uwalnia sie djinn. Nic wiecej nie wiadomo, ale niby kiedys nawet behe mozna bylo uwolnic
Byłem tam nie raz, i też to wszystko zabijałem do Dijina, może mi ktoś powiedzieć jak odblokować potem fe i Behemota??.
http://tibianews.net/pictures.asp?num=3#
Może to ma coś wspólnego z tym questem.
Pod lewym Energy Fieldem w pomieszczeniu z Djinnem jest dźwignia. Co się dzieje, jak się walnie Destroy Field i użyje dźwigni?