-
Misio
Słyszałem pewne plotki, że da się wymienić misiora z anhi na thunder hammera albo coś innego z good itemków. Czy ktoś kiedyś próbował go u kogoś wymienić? Może jakiś NPC będzie chciał tego misia i da coś rzadko spotykanego lub nie dostępnego za niego?
-
brednia, nie ma nic takiego -.- ktoc ci glupot nagadal. Tego misia sie nie da zamienic na zaden dobry item
-
Ten miś to poprostu wartość 2kk w pluszaku ^^. nie da się go w nic zamienić chyba że u gracza przez trade.
-
Kompletna bzdura!
Misia da sie wymienic w venore u jakiegos npc za podajze wlasnie war hammera czy cos w tym stylu.
-
Był już taki temat :D.
Nie nie da się wymienić na żadnego itema. Poprzedniemu autorowi identycznego tematu tych bzdur nagadał kolega (tak dla informacji).
*kolega- chodząca tibia.peeelee
-
2up.
Juz biegne do venore by zamienic mojego ani misia na war hammera :D Ale mam farta ! Stary dzieki za info ! Ale mi sie oplaca... maskara ! JESTES BOGIEM ! REPUT IDZIE !
i19.tinypic.com/6b4iqfc.jpg
-
Może źle słyszałeś... Niektórzy ludzie mówią że za Teedy Beara da się wymienić..
-
Luudzie....teddy bear to tylko ozdoba. Bardzo droga i co za tym Eksluzywna. To równowartość 2 cc w pluszaku jak napisał Pan Prorok(reputa za ten tekst:P).
A więc:
!!!NIE MA MOŻLIWOŚCI WYMIANY TEDDY BEAR'A U JAKIEGOKOLWIEK NPC!!!